Predstavnice APH-a i REDAH-a dogovorile suradnju

U prostorijama Asocijacije poduzetnika Hercegovine u četvrtak je uspješno dogovorena međusobna suradnja i podrška između Asocijacije za ekonomski razvoj – REDAH i Asocijacije poduzetnika Hercegovine – APH.

Cilj ove suradnje je da ove dvije organizacije rade na zajedničkom poticanju i razvoju poduzetništva, kroz međusobnu suradnju i povezivanje te upoznavanje članica APH s REDAHOM i njihovim aktivnostima.

Osnova svega je međusobna komunikacija i razmjena informacija koje su i u interesu jačanja i razvoja poduzetništva, ekonomije te gospodarstva Bosne i Hercegovine općenito.

Zajedničkom suradnjom i umrežavanjem omogućit će se članicama APH brži pristup prijavama na projekte njihovih interesa, jer je REDAH organizacijski dobro posložena asocijacija, koja ima vrhunski tim vođen znanjem i vještinama njihove direktorice Mirne Jelčić koja je danas i potpisala ovaj Memorandum buduće suradnje.

Direktorica Mirna Jelčić iskazala je zadovoljstvo ovom suradnjom, istaknuvši kako su zajednički rad i podrška prijeko potrebni u cilju unaprjeđenja rada obiju strana potpisnica sporazuma.

Cilj suradnje dviju organizacija je da rade na zajedničkom poticanju i razvoju poduzetništva

S njom se složila i Helena Jelena Lončar, menadžerica APH, koja je danas potpisala Memorandum suradnje za APH.

Drago nam je da nas je REDAH prepoznao kao pouzdanog partnera i organizaciju koja već skoro devet godina radi i djeluje na području HNŽ-a, a odnedavno i na području Hercegovine. Inače, s REDAH-om dijelimo istu viziju za razvoj i pokretanje gospodarstva, ekonomije i društva općenito i to možemo najlakše postići kroz zajednički rad i razmjenu informacija. Naše sadašnje članice imaju APH platformu/tim kojim se sigurno mogu obratiti za bilo kakvu poslovnu informaciju. Naravno, za sve one koji žele biti dijelom ove poduzetničke platforme, gdje su glavni tvorci ideja upravo članice zasebno, a izvođači ili pomagači realizacije ideje APH tim, mogu to učiniti jednim jednostavnim pozivom ili obraćanjem na naš službeni mail, izjavila je Helena Jelena Lončar.

Sve informacije o APH poduzetničkoj mreži možete pronaći na www.ap-herc.ba, a za sve drugo tu je APH tim (Ines Sesar, projekt menadžerica i Helena Jelena Lončar, menadžer i voditelj APH) kako bi vas povezali s organizacijama kao što je REDAH (i drugim) te vas podržali u vašim budućim poslovnim planovima i aktivnostima, priopćeno je.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.