Mostarski studenti dobili Vodič o mjestima za učenje

Vijeće mladih grada Mostara i organizacija BEST Mostar izradili su “Studentski vodič” koji će studentima Grada Mostara ukazati na mjesta/institucije koje im pružaju prostorije za učenje.

Studentski vodič – mjesto za učenje“, nastao je prvenstveno kao jedna od pogodnosti za studente koji iz raznih razloga možda i nisu u mogućnosti učiti kod svoje kuće, svojih domova.

Također, većina studenata, kada je u mogućnosti, koristi prostorije svojih fakulteta, međutim one većinom znaju biti zauzete zbog predavanja ili vježbi, priopćilo je Vijeće mladih Grada Mostara.

Koordinatorica samog projekta Asja Kljako kazala je kako je njegov cilj prikazati studentima institucije u kojima, pored prostorija za učenje, mogu pronaći stručnu literaturu, koristiti računare te polagati tečajeve iz različitih oblasti na polju edukacije.

Većina ovih usluga potpuno je besplatna ili se za određene institucije uplaćuje članarina na godišnjoj razini. U Gradu Mostaru, pored Univerzitetske biblioteke i Sveučilišne knjižnice, postoji još različitih institucija kao što su Kulturni centar Kralj Fahd, Francuski institut, Američki kutak, te mnogi drugi koji svakodnevno studentima nude različite pogodnosti, kazala je Kljako.

(Fena)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.