Predstavljamo najpovoljniji 5G Nokia telefon – Nokia G50

HMD Global, dom Nokia telefona, najavljuje novog člana obitelji G-serije.

Nokia G50 je najpovoljniji 5G Nokia uređaj do sada, koji otjelovljuje prepoznatljivu finsku kvalitetu telefona napravljenog da traje duže.

Florian Seiche, CEO u HMD Globalu: Naša misija od prvog dana je da učinimo kvalitetnu mobilnu tehnologiju dostupnom svima na svijetu. Ponosni smo što s Nokiom G50 stavljamo 5G u džep još većeg broja ljudi, uz podršku pouzdanih partnera za najbolja iskustva u klasi. I ne samo danas, već i za godine koje dolaze zahvaljujući redovnim ažuriranjima softvera i kvalitetnim materijalima. Želimo osnažiti ljude da se osjećaju dobro i što duže koriste svoj pametni telefon, ali želimo nastaviti kulturu nadogradnje kako bismo globalno smanjili svoj ugljični otisak

Benefiti super brzog 5G

Budući da se očekuje da će 5G mreže do 2024. pokriti 40% svijeta, a njima će se baviti 25% svih mobilnih podataka, Nokia G50 je telefon spreman za ono što slijedi. Sadrži Qualcomm Snapdragon 480 MP koji je dizajniran za optimizaciju buduće tehnologije i spreman je za budućnost s 5G po prilično pristupačnoj cijeni.

Pametni telefon koji razmišlja o budućnosti

Bilo da je to danas ili dvije godine od sada, možete računati na to da je Nokia G50 ažurirana s najnovijim softverom koji je spreman dočekati Android 12 i novije verzije, tako da uvijek imate pristup najnovijim opcijama. Mjesečna sigurnosna ažuriranja osigurana su najmanje tri godine, tako da su vaše najbolje ideje i omiljeni trenuci zaštićeni. Čuvani u podatkovnom centru sa sjedištem u Finskoj, vaši podaci su zaštićeni strogim europskim propisima s temeljem GDPR-a.

Nokia G50 ažurirana je s najnovijim softverom koji je spreman dočekati Android 12 i novije verzije

Nordijska izvrsnost koju možete vidjeti i osjetiti

Dvodnevno trajanje baterije znači da vas Nokia G50 neće razočarati u najzahtjevnijim situacijama. Osim toga, uz brzo punjenje od 18 W nećete gubiti vrijeme. Radi sigurnosti, Nokia G50 također ima dvogodišnju garanciju bez dodatnih troškova. Ostajući vjerna svojim korijenima, Nokia G50 ima kvalitetu izrade po kojoj su poznati Nokia telefoni, s klasičnim, bezvremenskim dizajnom. Bez obzira na to jesu li video zapisi vaš glavni adut ili upijate scene s Planet Earth, sadržaj će biti jasan i bistar na HD+ zaslonu od 6,82.

Uhvatite ljepotu svijeta sa zadivljujućim detaljima

Uz kameru s trostrukim objektivima od 48 megapiksela i pametnom umjetnom inteligencijom, Nokia G50 potpuno će vas opremiti za snimanje svega, od čuda prirode do spontanih snimaka vaših najdražih u bilo kojem trenutku, pod bilo kakvim svjetlom. Osim što kreirate slike od kojih zastaje dah, možete ih i personalizirati pomoću opcije vodenog žiga – idealno za stavljanje pečata na vaše inovativne ideje ili obilježavanje fotografija za društvene mreže. Savršeni selfiji neće izostati zahvaljujući tehnologiji stabilizacije videa koja osigurava da ste mirni u kadru čak i ako vaša ruka nije.

Pouzdana partnerstva za najbolja iskustva u klasi

Spotify će vlasnicima Nokije G50 omogućiti pristup do 70 milijuna pjesama i 2,9 milijuna podcasta. Nudeći dodatnu sigurnost vaše privatnosti, ExpressVPN će biti dostupan na Nokiji G50 s besplatnim probnim razdobljem od 30 dana. Za više pojedinosti pogledajte ovdje: Spotify i ExpressVPN partnerstvo.

  • Love it: Bezvremenski dizajn s baterijom koja traje dva dana što donosi veliku vrijednost 5G svijetu
  • Trust it: Nagrađivana dugotrajnost kombinirana sa vodećom sigurnošću iz Finske
  • Keep it: Uz našu prepoznatljivu kvalitetu izrade, redovna ažuriranja čuvaju uređaj spremnim za mnoge godine koje dolaze

(www.jabuka.tv)1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.