Predsjednik Odbora za suđenje: Šehović je trebao dosuditi penal za Široki

U derbiju 20. kola Premijer lige BiH NK Široki i FK Borac odigrali su utakmicu bez pobjednika koja je završila rezultatom 2:2.

Nakon utakmice su ostali mnogi “repovi” zbog spornih odluka suca Šehovića.

Sinoć se oglasio i predsjednik Odbora za suđenje Zoran Rebac.

On smatra da je kod prve sporne situacije Šehović postupio ispravno, ali kod druge ne.

1. Ruka ili ne u kaznenom prostoru Borcu?

Postoji mnogo elemenata koje sudac mora procijeniti prije odluke. Lopta dolazi iz daleka, nije neočekivana za igrača. Čini mi se da je igrač Borca želio pobjeći, ali sudac nije pogriješio kada nije svirao kazneni udarac.

2. Domaći su ponovno tražili penal nakon što je srušen napadač Širokog?

Dva igrača koja su u kontaktu izdvojena od cijele ekipe i u ovom slučaju obrambeni igrač Borca povlači za dres napadača Širokog Brijega, zaustavlja ga i ruši. To je kazneni udarac i za žuti karton. Kazneni udarac i opomena.

(www.jabuka.tv)


14 komentara

    • Koja je korist za Široki od ovih priznanja sudačkih grešaka. “Greške” koštaju bodova, bodovi pozicije na tablici i naposljetku europe. Stalno se ponavlja ista priča, kad ce naš klub na to reagirati. Kad ce se ponoviti utakmica, oduzeti bodovi direktno dobijeni iz sudskih grešaka. Sve dok se to ne dogodi nema ovo nikakvog smisla

  • Koji je ovo put da na očigled cijele javnosti nas pokradaju sudci,kao sto kaze Džidić vidite slike po tribinama a ne vidite penal.Široki mora kao uprava dignut glas protiv ovog sustavnog potkradanja.

  • Morate shvatiti da Široki više nema moć da se nosi sa Zrinjskim, Sarajevom, Željom a sada i Borcem koji su uložili ogromne novce za naše uvjete u dovođenje igrača i koji neće birati sredstva da se dokopaju Europe. Ovaj sudac nama ne svira čista dva penala, namjerno daje dvojici igrača Borca žute kartone da ne igraju u slijedećem kolu protiv Sarajeva, … Zrinjski i Sarajevo delegiraju suce, … u Borac su uložene državne pare, u Želji stari prevarant Osim muva, uglavnom neće se birati sredstva da se dodje do cilja, tu mi na žalost trenutno nemamo nikakvu šansu.

  • Koji si ti glupan zatucani.Ko je do sada pomagao sirokom vec zrinjski sarajevo i zeljo.Kako bi siroki ostao u kupu da nije bilo sarajeva.Taj kup ce i ove godine osvojit i ic u europu.Preglup su i zatucan.

  • Mama ti je zatucana, bolan onda navali na kladionicu, samo tovari, koji si ti sretnik kad sve znaš, pareeeee su tvojeeee !!!! Daj podjeli i nama koji smo zatucani pa da i mi malo živimo od tih tvojih dojava da ne moramo rintati za plaću kod privatnika. Daj bolan da i ja ovako zatucan malo uživam u životu, pomozi nam, evo odmah možeš za vikend nam dati parove ?!

    • Ne trebaju tebi nikakve dojave ni kladionica,nikakvi parovi, ti si bolesnik.Najprije nadji dobra psihijatra pa onda sve u detalje.

  • Čist je i jedanaesterac u 20 minuti, samo što je Rebac procijenio da je previše optužiti Šehovića za dva penala. Inače je lopov štelio žute kartione Borcu,jer u sljedećem kolu Sarajevo gostuje u Banja Luci. Lopov jedan pokvareni. Već je taj više puta krao Široki.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.