Predsjednik Europskog vijeća ne može se odlučiti čiji ćevapi su bolji

Predsjednik Europskog vijeća Charles Michel je i u Beogradu i u Sarajevu jeo ćevape. Posjetu glavnim gradovima kratko je prokomentirao na Twitteru.

Tijekom posjete Beogradu, ćevape je pripremao i jeo s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. U Sarajevu danas je ćevape jeo s gradonačelnicom Benjaminom Karić (SDP).

Michel je to nazvao “Ćevap diplomacija” uz poruku: Nemojte me pitati koji su bolji. 

Dok su pojedini korisnici Twittera pisali o tome u kojem od ova dva grada su bolji ćevapi, neki su predsjedniku Europskog vijeća zamjerili na ovoj objavi.

Da, ćevapi su problem Europske unije? Nisu problem visoke cijene goriva, hrane ili pandemija koronavirusa, napisala je jedna korisnica dodavši da su ćevapi bili najbolji u Travniku.

Reagirali su i oni koji su bili nezadovoljni onim što je Michel konzumirao. Poručili su mu da je riječ o namirnici za čiju se proizvodnju uzgajaju životinje, a čime se doprinosi klimatskim promjenama.

Podsjećamo, Michel se susreo s članovima Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefikom Džaferovićem (SDA) i Miloradom Dodikom (SNSD), predsjednikom SDA Bakirom Izetbegovićem, predsjednikom HDZ-a Draganom Čovićem i gradonačelnicom Sarajeva.

Ranije je posjetio Srbiju i Albaniju.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.