Predrag Šarić – Dario nam se ne javlja, ne znamo gdje je!

Hrvatski košarkaš Dario Šarić bio je neraspoložen nakon eliminacije Hrvatske s Europskog prvenstva od Rusije.

Njegov otac Predrag Šarić, u razgovoru za Sportske novosti otkrio je da ne znaju gdje se on nalazi, kao i da se nije nikome javio nakon povratka sa Eurobasketa.

Dario se ne javlja na telefon. Ni meni niti majci. Ne znamo ni gdje je. Navodno se kod dolaska u Zagreb nije ni pozdravio s ostalim reprezentativcima. Moje informacije ne idu dalje od njegove žalbe prije utakmice da mu ‘smeta što ga opterećuju imperativom uspjeha, točnije osvajanjem medalje” – rekao je Šarić.

On se pita zbog čega njegovog sina u takvoj situaciji nije zaštitio neko od čelnika saveza.

Do mene je u međuvremenu samo došla neslužbena informacija da je glavni uzrok njegovom raspoloženju činjenica da su ga dan prije utakmice u mentalnom smislu izmaltretirala, da ne kažem iznapadala, dvojica starijih reprezentativaca. Mogu izgovoriti i imena tih dvojice košarkaša koji, vjerujem, neće više nositi hrvatski dres. No ne želim spekulirati bez jasne potvrde da je to istina. A Dario mi se, kako rekoh, ne javlja. Ako se tako nešto zaista dogodilo, zašto ga nije zaštitio selektor? Zašto nisu reagirali Dino i Stojko? Nemoguće da niko nije znao šta se dešavalo” – rekao je Šarić za Sportske novosti.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.