Prce: Momčad je iscrpljena, ali protiv Austrije idemo na pobjedu – Jabuka.tv

Prce: Momčad je iscrpljena, ali protiv Austrije idemo na pobjedu

Izbornik rukometne reprezentacije BiH Bilal Šuman izjavio je u petak po povratku u Sarajevu iz Njemačke da se nada pobjedi u utakmici protiv reprezentacije Austrije u nedjelju.

Poručio je da utakmicu s Njemačkom moramo zaboraviti, a reprezentacija će to učiniti započinjanjem priprema za predstojeću utakmicu s Austrijom.

Utakmica protiv Austrije ima toliki značaj da nosi možda i 70 posto ukupne odluke o tome hoćemo li se plasirati na Europsko prvenstvo 2022., rekao je Šuman.

Dodao je da je utakmica protiv Njemačke bila vrlo teška za sedmoricu igrača koji su podnijeli najveći teret, dok će za nove igrače sigurno biti organiziran trening.

Šuman je istaknuo da će analizirati utakmicu između Austrije i Estonije kako bi pripremili najbolju taktiku za susret s njima.

Reprezentativac Nikola Prce naveo je da je momčad iscrpljena poslije utakmice s Njemačkom, ali da se s dolaskom nekoliko novih igrača imaju čemu nadati u utakmici protiv Austrije.

I njima fali četiri do pet bitnih igrača i mislim da možemo s njima igrati, i iako su oni favoriti na papiru mi idemo na pobjedu, rekao je Čapljinac Prce.

(Fena)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.