Praznik rada: Ni kiša nije otjerala brojne turiste sa Starog mosta

Brojni građani odlučili su Praznik rada provesti u južnijim krajevima zemlje, uglavnom, u Hercegovini, od Mostara do Neuma.

Svjedoče tome duge kolone vozila od Sarajeva prema Konjicu i dalje, koje su zabilježene i tijekom jučerašnjeg dana, piše Dnevni avaz.

Također, turistički radnici potvrđuju da su smještajni kapaciteti, pogotovo, u Mostaru prilično popunjeni, a značajan broj građana se odlučio na to da u ove praznične dane posjete brojne prirodne i kulturno-povijesne znamenitosti u Konjicu, Jablanici, Mostaru, Stocu, Počitelju, Blagaju…

Ekipa Dnevnog avaza je zabilježila ogromne gužve u staroj gradskoj jezgri Mostara. Rijeke ljudi se od utorka slijevaju u taj dio, kazali su turistički radnici u blizini Starog mosta.

Foto: Dnevni avaz

Ni kratkotrajna kiša koja je u poslijepodnevnim satima padala u Mostaru nije omela turiste koji su željeli vidjeti Stari most.

Ima jako puno stranih turista, pretežno su to grupni dolasci, značajan je broj turista iz Srbije i Hrvatske, ali danas dominiraju domaći. Baš smo se danas šalili je li itko u Bosni ostao da nije došao u Hercegovinu, kazala je zaposlenica jedne suvenirnice.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.