“Pravi mali obješenjak”: Zenički gradonačelnik u kampanji na sajlama

Političari u BiH znaju biti iznimno domišljati kada se radi o (samo)promociji u sklopu izbornih kampanja, što pokazuje i primjer aktualnoga zeničkog gradonačelnika.

Naime, kandidat Nezavisnog bloka u Zenici zbog nedostatka billboarda na pojedinim lokacija u Zenici, odlučio se na zanimljivo rješenje koje bi moglo, kako piše Freshpress.info, biti najskuplji billboard u Federaciji BiH.

Plakat Fuada Kasumovića postavljen je na sajle koje su pričvršćene na radni stroj na samom ulazu u Zenicu. Da stvar bude još zanimljivija, stroj je parkiran na malinjaku uz cestu, koji je navodno u vlasništvu zeničkog gradonačelnika.

Prosječna cijena zakupa normalnog billborda je oko 1.000 maraka. Ovaj plakat će stajati na sajlama i ovom radnom stroju cijeli 21 dan . Cijena radnoga sata jednoga radnoga stroja iznosi između 50 i 60 maraka. Ako to pomnožimo s 24 sata dnevno, a to sve s 21 danom, dobijemo iznos od preko 25.000 KM. Zašto se gradonačelnik odlučio na ovako suludo rješenje nikome nije jasno, prenosi Freshpress.info kritiku jednog od zeničkih vijećnika.

Potez zeničkog gradonačelnika izazvao je i komentare na društvenim mrežama.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.