Pratite UŽIVO svete mise na Uočnicu i Veliku Gospu

Devetnice na čast Uznesenja Blažene Djevice Marije svake godine posjećuje sve više i više vjernika čemu možemo svjedočiti i ove godine.

Međutim, mnogi koji žele biti na Brijegu, a nisu to u mogućnosti svete mise mogu pratiti UŽIVO putem portala www.hercegovinalive.com i www.jabuka.tv

Prijenos možete pratiti na desnoj strani našeg portala:

13. i 14. kolovoza video prijenos misnog slavlja započet će u 19:00 sati dok će na sami blagdan Velike Gospe, 15.kolovoza, prijenos biti od 11:00 sati kada je Svečana sveta misa.

Također, 15.kolovoza planiramo uslikati više od 10 000 ljudi koji će prisustvovati na Svečanoj misi u 11:00 sati. U velikoj panoramskoj fotografiji svatko od posjetitelja će moći pregledati fotografiju, pronaći sebe i označiti se.

Više informacija o najvećoj fotografiji u Širokom Brijegu možete pronaći na stranici www.taggium.com

(www.jabuka.tv)

7 komentara

 • Odlično…. neka vide i naši u svijetu kako se slavi Gospa…
  Moram istaknuti jednu lošu stvar: nedolično oblačenje na Misi! Mnogi dolaze u majicama na tregere i šorcevima, pa valjalo bi ako ovo čitaju da se malo zapitaju o kulturi oblačenja u svetištu! Pozdrav

 • Ivane,u pocetku Adam i Eva su hodali goli i to pred Bogom samim 😛 Mislim da sorc u ovim vrucim danima ne narusava svetost mjesta 😀

 • Mislim da su svećenici dovoljno puta naglasili da se NE dolazi nedolično odjeven, ako nisu i svaku večer isto ponavljali, tako da šorc itekako narušava svetost mjesta.

 • Mislim da bi svećenici a i roditelji trebali biti energični i bar verbalno zabraniti nošenje šorceva,goli leđa,čipkastih majica da se vide grudnjaci i sise,guzice ,da nam djevojke izgledaju ko cajke.. i u crkvi i u disku i na ulicu. Kakav ideš na posao? nisi u šorcu u minici ko u bluzi ,a takav ne možeš ni u crkvu pogotovo,na posao u disko , u šetnju pred starije ljude uostalom pred bilo koga normalnog odgoja i ponašđanja…Takve eventualno možete na spavanje i na plažu.

 • Dajte molim vas pogledajte kako
  Se sve u Medugorju obuceni pa nikome ne smeta
  Ovo je domace peglanje nekada su isandale bilo neprimjerene

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.