Požurite po svoje ulaznice za “Vjerujem 2024”!

Zbog velikog interesa, ulaznice za veliki humanitarni koncert “Vjerujem 2024”, koji će se održati 8. lipnja 2024. godine na stadionu HŠK Zrinjski u Mostaru u 20:00, još uvijek su dostupne na samo dva prodajna mjesta.

Izvijestila je o tome Udruga Otac te priopćila da će ulaznice u petak i subotu biti raspoređene isključivo na sljedećim mjestima:

S obzirom na veliki broj najavljenih dolazaka izvan Mostara i mnogih koji nisu u mogućnosti kupiti ulaznice prije samog dana događaja, organizacijski tim je odlučio pustiti dodatni kontingent ulaznica na sami dan koncerta. Ove ulaznice bit će dostupne od 17:00 sati na dan koncerta na samom stadionu Pod Bijelim Brijegom.

Uoči velikog koncerta u Mostaru predstavljena dirljiva priča Udruge “Otac”

Po pokazateljima s terena, ove godine je interes još nešto veći nego prošle godine, te je ovo, po svemu sudeći, najbolji način da udovoljimo što većem broju ljudi! Unaprijed vam hvala na razumijevanju!

Ne propustite priliku biti dio ove posebne večeri glazbe i zajedništva. Vaša podrška pomaže nam u misiji pružanja pomoći djeci kojoj je najpotrebnija. Požurite po svoju ulaznicu i napunimo stadion do posljednjeg mjesta, poručili su iz Udruge Otac.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.