Poznato novih šest imena koja dolaze na 5. Play Media Day – Jabuka.tv

Poznato novih šest imena koja dolaze na 5. Play Media Day

Veliki peti regionalni komunikacijski događaj, Play Media Day, održat će se za točno tri mjeseca, 5. lipnja 2020. godine, na već dobro poznatoj lokaciji, u Cinestar 4DX Delta Planet Banja Luka.

Ovaj put donosimo imena šest novih potvrđenih predavačica na konferenciji, koja će od Banja Luke na jedan dan napraviti grad, koji predvodi regionalnu kreativnu industriju.

Nimalo slučajno, u susret 8. ožujku, predstavljamo šest moćnih, uspješnih i snažnih žena, koje će na Play Media Dayu, kroz svoje životne primjere pokazati, moć žena u svijetu kreativne industrije.

One su blogerice, influenserice, pravnice, psihologinje, direktorice, marketing ekspertice, konzultantkinje, menadžerice, profesorice, volonterke. Ono što im je svima zajedničko je to da su uspješne žene, koje sa mnogo strasti i ljubavi obavljaju poslove za koje su se opredijelile.

One su: Erna Saljević, Anamarija Vuić, Dženeta Schitton, Jelena Veinović Stevanović, Ljubica Vukčević i Nikolina Andrić.

Erna Saljević je marketing i PR menadžerica, konzultantkinja i blogerica, javnosti poznata pod imenom @divaisbsack. Po profesiji novinarka, koja je spojila svoje dvije velike ljubavi i danas radi posao u kojem istinski uživa. Samo neki od projekata na kojima je radila su sa kompanijama: Qatar Airways, Nike, H&M, Benetton, Milka, Pandora.

Ova radoznala, kreativna i druželjubiva žena će na ovogodišnjem #PlayMediaDay05 biti moderatorica jednog od zanimljivih panela.

Anamarija Vuić je poslije studija psihologije ideju o stvaranju boljeg svijeta, nastavila realizirati u nevladinom okviru u oblasti dječjih prava. U agenciji Señor nastavlja mijenjati svijet na bolje, a voli što ljudi s kojima radi osjećaju odgovornost za poruke, koje komuniciraju i što uz njih svakodnevno uči kako strategija i kreativna rješenja, mogu biti pametna, jednostavna i zabavna.

Ona na posao dolazi romobilom.

Jelena Veinović Stevanović je marketing menadžerica i istraživačica digitalnog ponašanja, koja posjeduje desetljetno iskustvo u komunikacijama u nevladinom, korporativnom i tehnološkom sektoru. Uživa povezivati ljude, a pomaže individualcima širom svijeta da kreiraju svoje brendove koristeći neuromarketing. Ona je doktorantica na trećoj godini, sa željom da otključa najveću tajnu svemira – ljudski um.

Ljubica Vukčević je Head of Research & Insight u Direct Media United Solutions agenciji i gostujuća predavačica na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu. Iako iza nje stoji prestižna svjetska nagrada IAA Young Leader na globalnoj razini i desetljeće agencijskog iskustva u Srbiji i Engleskoj, Ljubica je strastvena učenica uvijek u potrazi za novim trendovima, a u nekoliko posljednjih godina često je u prilici da svoje iskustvo, dijeli s posjetiteljima regionalnih marketinških konferencija i internet portala.

Nikolina Andrić je homompreneur – mama koja razvija svoj biznis online, od kuće. Autorica je tromjesečnog online programa Vakademija, koji pomaže ženama da postanu virtualni asistenti.

Do sada je promijenila živote više od 100 žena. Živi u malom vojvođanskom selu sa suprugom i troje djece, gdje se trude očuvati izvorne vrijednosti i istinske partnerske, obiteljske, ali i veze s prirodom.

Dženeta Schitton je magistrica prava i menadžmenta te lifestyle blogerica, koja se nakon upoznavanja fenomena društvenih mreža počela baviti istraživanjem influenser marketinga i njegovih pravnih, društvenih i marketinških aspekata.

Zalaže se za promociju transparentnosti influenser marketinga, influensera-blogera koji stvaraju dodatnu vrijednost te važnosti osobnog brendinga kako za influensere, tako i mlade profesionalce u svim poslovnim djelatnostima.

Diederik van Middelkoop: Reklama za Audi na ovogodišnjem Super Bowlu, mi je najveći kreativni izazov u karijeri

Simbolično, i većinski postotak vlasničke strukture Play Teama, organizatora događaja, predstavljaju žene, što je još jedan primjer žena na liderskim pozicijama u kreativnoj industriji.

Zbog toga s velikim zadovoljstvom ističu, da će se na ovogodišnjem 5. Play Media Dayu posebna pažnja posvetiti osnaživanju i promociji žena, koje su uspjele ili još pokušavaju naći svoje mjesto u surovom svijetu biznisa.

Svi koji budu nazočili najkreativnijem događaju u regiju, dobit će cjelodnevnu dozu inspirativnih, ali i stvarnih životnih priča, koje će, sigurni smo, na neki način uticati na njih i njihove karijere. Na 5. Play Media Dayu ne postoji tabu tema, kada je riječ o kreativnoj industriji, govorit će se o svemu što bi mnogi željeli znati, ali nemaju hrabrosti pitati.

Događaj koji će poslužiti kao vjetar u leđa svim kreativcima, individualcima, umjetnicima, freelancerima, ali i institucijama, kompanijama i agencijama. Događaj poslije kojeg će težiti da iskoriste svoj puni potencijal, koji im bezgranično daje kreativna industrija.

Drugu godinu u nizu je Addiko Bank – banka partner događaja, dok je ovogodišnji Play Media Day 05 podržala i kompanija Mtel, kao i Ministarstvo privrede i poduzetništva Republike Srpske.

Više o događaju i prvim predstavljenim predavačima je dostupno na PlayMediaDay.com, kao i na društvenim mrežama Play Media Day.

Early bird cijena kotizacija s 30% popusta od sada je dostupna OVDJE.

Vidimo se 5. lipnja 2020. u Banja Luci u Cinestar 4DX Delta Planetu.

Komunikacija je beskonačna!

Talentirani mladi grafički dizajner Craig Black na ovogodišnjem Play Media Dayu

(www.jabuka.tv)