Poznati mostarski restoran se transformira u hotel

Restoran Karting Klub, dugogodišnji simbol poslijeratnog ugostiteljstva u Mostaru, uskoro će doživjeti značajnu transformaciju postajući hotel, saznaje Bljesak.info.

Ova promjena označava novu eru za ugostiteljsku industriju grada, koja se prilagođava rastućim potrebama turista i lokalnog stanovništva.

Restoran će zadržati svoj prepoznatljivi šarm nakon restauracije, ali će iznad njega biti dodane nove smještajne jedinice koje će poslužiti kao hotelske jedinice.

Ovaj korak je rezultat pažljive analize tržišta i potreba zajednice, te predstavlja odgovor na rastuću potražnju za kvalitetnim smještajem u Mostaru. Putem službenog Facebook profila, Karting Klub obavještava svoje vjerne goste o privremenom zatvaranju radi preuređenja koje započinje od ponedjeljka, 13.5.

Ovako će izgledati

Restoran će privremeno prestati s radom kako bi se osiguralo da se gostima i u budućnosti može ponuditi sve ono po čemu su poznati, uz dodatak mnogih novih elemenata.

Iako će rad s gostima biti privremeno zaustavljen, restoran će odmah nakon preuređenja kuhinje nastaviti s dostavom hrane, otvarajući postupno ostatak restorana korak po korak.

Uprava Kluba poziva svoje goste da ih prate na društvenim mrežama kako bi ostali u tijeku s najnovijim informacijama i novostima vezanim uz ovu transformaciju. Najavljujući puno novih i zanimljivih promjena, Karting Klub zahvaljuje svojim gostima na dosadašnjoj podršci i razumijevanju, ističući srdačnu dobrodošlicu u novu fazu razvoja – kao hotelski prostor koji će pružiti nezaboravno iskustvo gostima Mostara i šire.

(www.jabuka.tv | Foto: Facebook)

18 komentara

  • Vidi, vidi, cigosi postali vlasnici bolnice, oni bi se pitali. Hahaha. U bolnici cigosi rade na održavanju, u vešeraju, pomoćno osoblje i poneka medicinska sestra. A rampu je trebalo stavit u ožujku 1992. g. da ne bježite.

    • Skutore Cigani, su vas obranili 90% vas nije smjelo doći u grad kažu puca se dole. Sav nered u bolnici su napravili kvesic i lopovi oko njega to treba otjerati preko zovnice. Hrvat.

      • svjedok vremena: 03/04.04.1992 nepregledna kolona auta..al nepregledna baš niakd joj kraja auta iz Mostara prema ovamo..za vrijeme rata nešto Cimljana ostalo i Ilićana sve ostalo “halo brata čuj dohle se puca…nisu normalni majke mi”…tako da tihoooo mišu

  • Samo nek se razvija Hrvatski živalj, a vi retardirani cigani i škuturi i vaš glupe nogometne priče zadržite za svoje retardirane mozgiće..

  • Zalosnih li komentara, Boze mili. Meni je drago da se Karting siri na hotel, dobro i zgodno mjesto. Tabu mu je u susjedstvu, isto vrlo dobra hrana. Tako, jad dodjem iz Sirokog, znam di cu dobro pojesti.

  • Karting ima izuzetno kvalitetnu kuhinju sa ljubaznim presonalom i urednom dostavom Nadam se da če nakon nadgradnje i rekonstrukcije objekta biti više zastupljen hercegovački meni Ne sviđaju mi se komentari o ovom članku jer su protkani nacizmom i mržnjom te šire netokeranciju Mi Mostarci smo poznati kao ugledni domačinii svakog gosta rafo primamo a naci đubradi nije mjesto u ovom gradu

  • Dobro ovaj gore reče… Ne dajte se upecati, ovo ne pišu Hrvati, moj je i Mostar i Široki i Grude i Ljubuški i Ravno i Neum i Jajce i Vitez i Uskoplje i Posavina i Livno i Tomislavgrad i Posušje i Usora i ……neka oproste oni koje sam zaboravila, moja je Hrvatska Republika Herceg Bosna. Pozdrav svim Hrvatima ma gdje bili

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.