Poznati izvođači za doček Nove godine u Dubrovniku

Iako je kalendarski još ljeto, te su mnogi još na ljetnim odmorima, neki već razmišljaju o dočeku 2016. godine, o tomu gdje je i kako provesti.

Nakon provedenog natječaja Turističke zajednice grada Dubrovnika i Grada Dubrovnika, za Doček Nove 2016. godine, Turističko Vijeće Turističke zajednice grada Dubrovnika prihvatilo je ponudu tvrtke ‘Scardona’, za organizaciju dočeka Nove godine.

Brojni posjetitelji i građani Dubrovnika Novu će 2016. godinu dočekati na jedinstvenoj svjetskoj pozornici, Stradunu, uz bogat zabavni program, te nastup hrvatskih zvijezda: Severine, grupe ‘Silente’ i DJ Kameny. Bogati glazbeno – zabavni program u Dubrovniku započet će u srijedu, 30. prosinca kada će na Stradunu koncert održati dubrovačka rock skupina ‘Valetudo’ i ‘DaRiva’.

Na Staru godinu, 31. prosinca, od 10 sati ujutro, dubrovački izvođači: Klapa ‘Ragusa’, limena glazba i zbor ‘Libertas’, glazbenim će programom ispratiti Staru godinu, uz tradicionalnu dubrovačku kolendu, cocktail show i čestitku gradonačelnika, što će biti najbolji mogući uvod u najluđu noć.

Organiziran je i Dječji doček Nove godine sa Severinom u podne, tako da će i najmlađi uživati u nastupu poznate hrvatske pjevačice, koja je glavna zvijezda u noći dočeka 2016. godine. Uz Severinu na Silvestrovo će Dubrovčane i njihove goste zabavljati i poznati dubrovački sastav ‘Silente’, te DJ Kameny.

Posebna poslastica posjetiteljima Grada bit će Novogodišnji koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra na Stradunu, prvog dana Nove 2016. godine, u podne, uz najljepše klasične skladbe koje će dodatno začiniti nezaboravni provod u dubrovačko novogodišnje vrijeme.

Iste večeri, 1. siječnja, program se nastavlja večernjim koncertom uvijek omiljenih klapa, pa će lijepim klapskim skladbama početak Nove 2016. uljepšati klapa ‘Šufit’ i klapa ‘Cambi’, priopćeno je iz Turističke zajednice Dubrovnika.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.