Poznata voditeljica prelazi s RTL-a na HRT – Jabuka.tv

Poznata voditeljica prelazi s RTL-a na HRT

Doris Pinčić Rogoznica od prvog je veljače voditeljica HRT-a, potvrdili su s nacionalne televizije.

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od 1. veljače dobiva novo, veliko voditeljsko pojačanje: dosadašnja RTL-ova voditeljska zvijezda Doris Pinčić Rogoznica počinje suradnju sa Zabavnim i Mozaičnim programom javnog servisa.

Zasad su u planu voditeljski angažmani u popularnoj emisiji “Dobro jutro Hrvatska”, kao i vođenje većih HRT-ovih projekata, među kojima je prvi u nizu upravo vođenje ovogodišnje “Dore”, stoji u priopćenju s HRT-a.

Uza sve to, nakon također vrlo uspješne glumačke karijere – kako u tv serijama tako i u kazalištu – tijekom koje je dobila i Nagradu hrvatskog glumišta za ulogu Lutke u predstavi “Lutka” Mire Gavrana, svestrana Doris uz redovne voditeljske angažmane nastavlja i svoj diplomski studij komunikacija i odnosa s javnošću na studiju Edward Bernays u Zagrebu, hvale Doris nove kolege HRT-a.

Nakon gotovo šest godina rada na RTL televiziji, koji je za mene bio iznimno dobra platforma za učenje tv zanata i stjecanje iskustva, mogu im reći samo jedno veliko hvala. Naša je suradnja uistinu bila više nego korektna, s obje strane, putem sam tamo stekla i brojne prijatelje, i to razdoblje smatram najljepšim do sada u mom profesionalnom životu.

Ipak, vjerujem da sreća prati hrabre, i da ponekad treba izaći malo i iz tzv. zone komfora, te ispitati svoje granice i mogućnosti, pa sam stoga rado prihvatila novi izazov i ponudu koja mi je stigla s Prisavlja. HRT kao javni servis po mom mišljenju nudi vrtlog mogućnosti za stjecanje novih iskustava i veselim se svemu što je pred nama. A nadam se, najviše na dobrobit naše publike, rekla je voditeljica za HRT.

(www.jabuka.tv | Foto: Cropix)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.