Poznata lovkinja unatoč znanju ne pronalazi posao

Jedna od najpoznatijih lovkinja u srpskoj verziji Potjere, Milica Jokanović, koju tamošnja javnost od milja zove “princezom znanja”, progovorila je o problemu nezaposlenja s kojim se suočava, unatoč svojim kompetencijama.

Na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje sam posljednjih godinu i pol dana. Iskreno vjerujem da će se situacija promijeniti. Moj prosjek je bio relativno visok, a diplomu sam dobila u roku, ispričala je za portal Nova.rs.

Kad se čovjek dobro organizira i jasno definira prioritete u profesionalnom usavršavanju, sve je moguće. Naravno, uz rad, trud i odricanja.

Trudim se misliti pozitivno i vjerovati da će na kraju trud dati rezultate. Sigurna sam da visoko obrazovanje ništa ne može zamijeniti. Mada, istini za volju, u pojedinim situacijama postoje i izvjesne nedoumice. Imala sam prilike raditi u struci, ali to nije potrajalo. Nadam se da ću ponovo dobiti priliku.

Milica je inače diplomirana pravnica, no zbog svojih uspjeha kao natjecateljica u kvizu Potjera, postala je lovkinja te se tako i proslavila.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.