Poznata imena dobitnika Konzumove nagradne igre ”Nagrađujemo vašu vjernost”

Treći val nagradne igre ”Nagrađujemo vašu vjernost”, koju je Konzum organizirao u povodu obilježavanja deset godina uspješnog poslovanja u BiH, okončan je javnim izvlačenjem sretnih dobitnika ispred Super Konzum trgovina u Mostaru i Banja Luci.

”Sretna sam da smo u prilici usrećiti naše kupce vrijednim nagradama i na taj način im zahvalimo za vjernost proteklih deset godina. Tri uspješno realizirana vala nagradne igre su iza nas i svjedoče fantastičnom odazivu kupaca. Uskoro počinje i četvrti, s istim nagradnim fondom, stoga ću pozvati sve naše kupce da sudjeluju u nagradnoj igri jer mogu postati dobitnici vrijednih nagrada među kojima su i dva automobila Golf 7,” kazala je Irena Miličević, direktorica Sektora marketinga Konzuma.

U trećem valu nagradne igre pristiglo je više od 500.000 kupona. Sretni dobitnici automobila Golfa 7 su Veselko Drežnjak iz Mostara i Jelena Malešić sa Pala.

Sretni dobitnici putovanja u Makarsku za dvije osobe su Zoran Pandža i Ljiljana Parađin. Samsung Galaxy S5 telefone osvojili su Alma Ahmić i Nevenka Pelemiš, a tablete Lenovo Marinko Primorac i Ivana Čutura, dok će u poklon kupovini u vrijednosti od po 100 KM u Konzumovim trgovinama uživati Jasmina Ibrahimbegović i Mara Drežnjak.

Javna izvlačenja imena sretnih dobitnika u Mostaru i Banja Luci protekla su u fanstastičnoj atmosferi. Bilo je treme, napetosti, ali i uzbuđenja.

U nagradnoj igri imali su priliku sudjelovati svi Konzumovi kupci koji su u razdbolju trajanja trećeg vala nagradne igre nakon obavljene kupovine u Konzumu prikupili deset naljepnica i popunili nagradni kupon.

(www.jabuka.tv)