Poznata glumica prošetala crvenim tepihom sa štapom i poslala jasnu poruku teškoj bolesti s kojom se bori

Na dodjeli nagrada SAG Christina Applegate stigla je sa svojom kćerkicom Sadie Grace LeNoble (12), nakon što je rekla da bi ovo mogla biti njena posljednja nagrada.

Naime, glumica godinama boluje od multiple skleroze, a toj je bolesti poslala jasnu poruku na crvenom tepihu, piše Gloria.hr.

Naime, u Fairmont Century Plazu stigla je oslonjena na štap, na kojem je napisala četiri slova “FU MS”, odnosno “je*i se, multipla sklerozo”. Osim te jasne poruke, na štapu je pisalo ime kćeri koju je dobila sa suprugom Martynom LeNobleom te srce iscrtano šljokicama.

Ranije ovog mjeseca Christina je rekla da će ovo vjerojatno biti njena posljednja dodjela nagrada zbog čega joj je važna.

Sad ne mogu zamisliti da se ustajem u pet ujutro i provodim od 12 do 14 sati na setu, pojasnila je razloge svog odustanka od glumačkog posla. Nekadašnjoj zvijezdi serije Bračne vode u kolovozu 2021. dijagnosticirana je multipla skleroza i od tada rijetko istupa u javnosti.

Ovo je prvi put da ćete me vidjeti onakvu kakva jesam. Ne mogu hodati bez štapa, znam da sam zbog bolesti dobila i kilograme. Želim da ljudi znaju da sam bolno svjesna svega, rekla je jednom prilikom.

(www.jabuka.tv | Foto: Shuterstock)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.