Poziv na radionicu: Iva Bencun u Grudama o pustolovnom turizmu

Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije poziva sve zainteresirane na radionicu “Pustolovni turizam – Razvoj i promocija programa”.

Radionica će se održati u petak 15. veljače na Agroturizmu “Marića Gaju Grudama, na adresi Marića strana 289, Ružići, u 10 sati.

Na radionici će se, između ostalog, raspravljati o razvoju i promociji programa turističke ponude, s posebnim naglaskom na aktivni turizam na području ŽZH.

Najvažniji cilj radionice je provođenje popularizacije avanturističkog turizma kroz formiranje novih programa za razvoj turističke ponude na područjima na kojima turizam nije dovoljno razvijen, a imaju turističke potencijale u tradicijskoj i prirodnoj baštini.

Radionica je podržana od strane projekta MarketMakers, koji je dio napora Švicarske vlade za pomoć BiH na putu prema europskim integracijama, a čine ga konzorcij Helvetas Swiss Intercooperation i Kolektiv d.o.o.

Ujedno je to i nastavak aktivnosti projekta “Razvoj i diversifikacija turističke ponude u Zapadnohercegovačkoj županiji”, a sve s ciljem pristupanja što kvalitetnijoj izradi Plana razvoja turizma ZHŽ-a, s posebnim naglaskom na aktivni turizam.

Radionicu će voditi stručnjakinja za razvoj aktivnog turizma Iva Bencun, vlasnica poznate turističke agencije Feral Tours d.o.o.

Zainteresirani se na radionicu mogu prijaviti putem službene e-mail adrese [email protected] najkasnije do četvrtka 14. veljače 2019. godine do 12 sati, priopćeno je iz Ureda Vlade ŽZH za europske integracije.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.