Požari u ŽZH: U Širokom Brijegu gorjelo kod Duhanske stanice, izgorio i vinograd

Šest požara gorjelo je tijekom subote u Županiji Zapadnohercegovačkoj, od čega pet u Širokom Brijegu i jedan u Ljubuškom.

Dva širokobriješka vatrogasca s jednim su vozilom u subotu od 10:15 do 11:20 sati gasili požar u mjestu Oklaji u Širokom Brijegu. Gorjela je trava i nisko raslinje. U požaru je izgorio i jedan vinograd, a bili su ugroženi i stambeni objekti. Opožarena površina je od oko 1 duluma.

Nešto kasnije, u vremenu od 12:40 do 13:00 sati dva širokobriješka vatrogasca s jednim su vozilom gasila požar na Obilaznici (Ulica pobijenih  franjevaca, Široki Brijeg). Gorjela je trava i nisko raslinje, a opožarena je površina od oko 500 metara četvornih.

U nedjelju u jutarnjim satima požar je izbio u krugu Duhanske stanice u Širokom Brijegu. Gorio je otpad, a dva širokobriješka vatrogasca s jednim su vozilom požar gasili od 9:00 do 9:30 sati.

U nedjelju u popodnevnim satima u Širokom Brijegu gorjela su dva požara.

U vremenu od 15:20 do 16:30 sati, dva širokobriješka vatrogasca s jednim su vozilom gasila novi požar na Obilaznici (Ulica pobijenih franjevaca, Široki Brijeg. Gorjela je trava i nisko raslinje, a opožarena je površina od oko 2 duluma.

Odmah nakon toga, u vremenu od 16:30 do 18:30 sati, tri širokobriješka vatrogasca s jednim su vozilom gasila požar na Blatu. Gorjela je trava, nisko raslinje i nasadi smilja. Opožarena je površina od oko 6 duluma.

U Ljubuškom je gorjelo u nedjelju od 17:40 do 19:00 sati. Tri ljubuška vatrogasca s jednim su vozilom gasila požar u mjestu Humac na lokalitetu Ruljaš. Gorjela je trava i nisko raslinje, a opožarena je površina od oko 1 duluma.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.