Povratak Hummera – Evo kako izgleda u novom izdanju – Jabuka.tv

Povratak Hummera – Evo kako izgleda u novom izdanju

Originalni Hummer se nije dugo zadržao na tržištu, njegov put je završio 2010., ali sasvim dovoljno da i u novom GMC Hummeru vidimo ostatke prošlosti – što se dizajna tiče.

Sve ono što je oku vidljivo podložno je subjektivnim procjenama, ali pored novog GMC Hummera, njegov konkurent Tesla Cybertruck izgleda poput vježbe dječice oslobođene talenta na satu likovnog odgoja.

U današnjem vremenu Hummer je mogao zaživjeti jedino kao električno vozilo i toga su svjesni u General Motorsu, koji je vlasnik imena.

Krajem sljedeće godine, kad se pojavi na tržištu, Hummer će imati oko 1.000 KS (tri elektromotora), te oko 1.000 Nm okretnog momenta.

Podržavat će brzo punjenje (350 kW), a procijenjena autonomija bit će oko 550 kilometara, što je sjajno za divovsko vozilo, piše HAK revija.

Ubrzanje do 100 km/h trebalo bi trajati tri sekunde. Sva četiri kotača se zakreću, a u GM-u najavljuju izvrsne terenske sposobnosti.

Prva verzija bit će dostupna za 112.595 dolara i prodavat će se godinu dana (u opremi je i krov koji se skida).

Nakon toga dolaze i jeftiniji Hummeri – a početna verzija s pogonom na stražnje kotače koštat će 79.995 dolara, što je za 30.000 više od početne cijene Cybertrucka.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.