Povelje ČASTI generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču

Udruga hrvatskih Branitelja Tvrđava Knin i Braniteljski portal dodijeliti će 4-og kolovoza na kninskoj tvrđavi  povelje ČASTI dvojici hrvatskih generala.

Odlukom predsjedništva udruge Tvrđava i uredništva Braniteljskog portala na sedamnaestu obljetnicu VRO Oluja, na kninskoj tvrđavi biti će dodijeljene povelje ČASTI zapovjednicima hrvatske vojske, Generalu Anti Gotovini i generalu Mladenu Markaču, za časno vođenje pobjedničke hrvatske vojske u obrambenom domovinskom ratu, kao časnim hrvatski ratnicima koji se nepravedno nalaze u haškom zatvoru.

Braniteljski portal cijelo vrijeme  svoga postojanja ustrajno radi na promociji poštenog lika i djela hrvatskih branitelja kao i na zaštiti dostojanstva obrambenog domovinskog rata i jednako tako svih domovinskih vrijednosti.

Udruga Tvrđava Knin i Braniteljski portal odaslali su službeni zahtjev svim hrvatskim institucijama za službeno dodijeljivanje povelja ČASTI ali do dana današnjeg niti vlada RH niti ured predsjednika nisu se službeno očitovali da će da njihovi predstavnici nazočiti svečanom uručivanju povela ČASTI hrvatskim generalima,tako da će povelje biti uručene nakon upriličenog službenog svečanog prijema i domjenka kada političari siđu sa kninske tvrđave i pridruže se građanima na središnjem gradskom trgu što bi moglo biti u vremenu između 21 sati i 22 sati..

Pozivamo sve Vas koji ćete nazočiti svečanom uručivanju povelja ČASTI da dostojanstveno sačekate kraj službenog dijela protokola kada će predstavnici RH sići sa kninske tvrđave i da tek nakon toga slijedi dodjela povelja ČASTI.

Na kninskoj tvrđavi će 4-og kolovoza biti upriličen svečani prijem trojice ministara hrvatske vlade i tim činom i službeno započima protokolarni dio proslave sedamnaeste obljetnice Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

U dobroj vjeri i nadi da će se uručivanjem povelja ČASTI odazvati veliki broj hrvatskih branitelja, za tu prigodu Braniteljski portal i udruga Tvrđava Knin prikazati će i kratki dokumentarni film o radu i djelovanju kako udruge tako i Braniteljskog portala.

Sve one hrvatske domoljube koji se odazovu i dođu na dodjelu povelja ČASTI pozivamo na časno i dostojanstveno držanje,upravo onako kako i priliči trenutku samoga čina.

Braniteljski portal će čin dodjele povelja ČASTI prenositi uživo na svojoj web stranici (www.braniteljski-portal.hr).

Udruga hrvatskih branitelja Tvrđava Knin
Braniteljski portal

(www.jabuka.tv)

1 komentar

  • za antu gotovinu se prolilo mnogo suza ,služilo se puno misa,molilo se,prosvijedovalo,skupljali se novci za njegove odvijetnike….nije se udostoio obratiti se tim ljudima dok je davao intervijue za beogradski kurir u kojem poziva srbe da se vrate u hrvatsku! sada mu je najbolji prijatelj premijer milanović-osvijedočeni neprijatelj hrvatske!! mislim da ante gotovina nakon svega nije zaslužio da se popne na kninsku tvrđavu!! gotovina je postao marioneta milanovića kojom želi privući branitelje u knin!!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.