Facebook opet mijenja izgled

Taman kada se nekako naviknete na promjene, oni vam ubace nešto novo. Naime, nakon što su uveli ”Timeline” Facebook ne staje s promjenama. Profili će uskoro izgledati drugačije zahvaljujući fotografijama koja će se na zidu pojavljivati dosta krupnije nego do sada.

Na vrhu stranice će biti tri nova taba pod nazivima “Vaše fotografije”, “Fotografije” i “Albumi”. Fotografije će, kako javljaju iz Facebooka, biti i veće i kvalitetnije, a bit će i mnogo jednostavnije za ažuriranje. Lajkanje, ažuriranje i izdvajanje slika, bit će omogućeno tek laganim prelaskom miša preko jedne od njih.

Ukoliko se prisjetimo nekih starijih Facebook profila, slike su bile mnogo manje nego što su sada, a čini se kako Marku Zuckerbergu ni sada nisu dovoljno velike. Kako će to u potpunosti izgledati, vjerojatno ćemo vrlo brzo imati priliku sami vidjeti.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

  • Bravo! Svaka čast, 80% numera nisam čuo tako da si moj treš roetrepar prilično obogatio. Mislim da svako treba da sluša ovo đubre od muzike jer u neku ruku oplemenjuje. Da, oplemenjuje jer nas podseća da to što slušamo uopšte nije toliko loše, daje nam smernice, i na kraju krajeva nam ostavlja neki imbecilni tekst u glavi koji ćemo pevušiti svojim drugarima i zasmejavati ih. To je isto kao kada bi svi vozili Audi A6, ne bi bilo zanimljivo videti ga na ulici. Sva sreća pa imamo jugiće i varburge (mada ni jedan dugo nisam video), na na neki čudno lep način razbiju ovu monotoniju. Da zaključim sa svojim glasom, mislim da je Crna mamba nenadjebiva, nisam joj još našao dostojnog konkurenta. Još. Čekam sledeću treš-listu!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.