Povećan broj poroda u SKB Mostar, od početka pandemije porođeno i 15 Covid pozitivnih trudnica – Jabuka.tv

Povećan broj poroda u SKB Mostar, od početka pandemije porođeno i 15 Covid pozitivnih trudnica

Rodilište SKB-a Mostar na početku pandemije koronavirusa je prvo bilo na udaru.

Vijest o porodu Covid pozitivne rodilje prije pola godine je izazvalo paniku u javnost, a danas takav događaj uopće ne izaziva pažnju javnosti, jer su čak 15 trudnica koje su uspješno porođene bilo pozitivne na Covid-19.

Ove godine je broj poroda veći nego ranijih godina, Rodilište je oragnizirano u skladu s novonastalom situacijom i sve procedure se obavljaju bez većih problema.

Do sada je u tijeku ove godine rođeno 1.487 beba što je više za 20 njih nego u istom razdoblju prošle godine.

Opširnije pogledajte u videoprilogu RTV HB.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

  • Nadam se da ovi sto radjaju su vec uclanjeni u HDZ i da su sigurni da cep svoju djecu zaposlit u drzavnu firmu jer vec i oni rade u drzavnoj (san svakog sirokobrijezanina-nista ne radis a placa dolazi i glumis elitu i gospodu). Ostale ko jebe, moj stari je u HDZ ( i jos je bio pametan da ne ide u rat- nego dok su vecina ratovala on zaradio penziju i Frankfurtu) i nas trojicu sinova sve zaposlio u drzavnu, nismo ludi da radimo za neku mizernu placu kod privatnika- ta jedan zivot imamo i da ga provedemo od 8 do 17 svaki dan. To je stvarno za luzere i one ciji roditelji nisu prodali dusu vragu i upisali se u HDZ i sad slusaju i potvrdjuju kako im se naredi. Ali ako radjaju ovi sto nisu u HDZ, stvarno niste normalni. Pa znate li da radjate buduce ekonomske migrante i da cete ih suznih ociju voziti na kolodvore i aerodrome prema Njemackoj ili Svedskoj. Eto

    • Taman tako …sad su Arapi glavni tamo.Sto se tice radjanja , to je nesto najljepse na svijetu.Imam troje djece Bogu hvala na tome .Kaze se u nas koga Bog stvorio i haljine skrojio.Netreba se bojati novoga zivota i proce ovi korona manitluci.

  • Bogu hvala i slava. Ali i hvala od 💓🙏 svom medicinskom osoblju koji hrabro pomaze u teskim uvjetima da mala, slatka bica dodu na svije. Bozji Blagosov nek ih sve prati🙏💕💓

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.