Mostar: Migranti ozlijedili i opljačkali Palestinca; U Zrinjevcu uhvaćen Mostarac s hladnim oružjem | Jabuka.tv

Mostar: Migranti ozlijedili i opljačkali Palestinca; U Zrinjevcu uhvaćen Mostarac s hladnim oružjem

U noći 5/6. studenog 2020. godine PU Mostar je obaviještena od strane vozača “Hey taksija” na Trgu Ivana Krndelja da im se obratila ozlijeđena osoba da ga prebace na CUM SKB Mostar, što je isti i uradio.

Na lice mjesta izašli su djelatnici policije koji su utvrdili da se radi o A.A. (1998) iz Palestine, koji je izjavio da je napadnut od strane dva NN migranta na autobusnoj stanici. Otuđen mu je novac i mobitel. Upoznat Odjel kriminalističke policije.

U četvrtak 5. studenog u 12 sati u obavljanju redovitih poslova, patrola policije PU Mostar je u parku Zrinjevac primjetila osobu koja je njima od ranije poznata kao osoba sklona vršenju kaznenih djela i uživanju narkotičkih sredstava.

Radi se o osobi H.B. (1976) iz Mostara kod koga je tom prilikom pronađena torba u kojoj su se nalazili nož, drvena palica, tri odvijača i mobitel za koji nije imao ispravne dokumente o vlasništvu. Isti je predat Odjelu kriminalističke policije radi kriminalističke obrade.

Za protekla 24 sata iz oblasti spriječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području HNŽ-a registrirano je šest prijava, od čega na području Mostara četiri, na području Konjica jedna i na području Čapljine jedna.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su dva slučaja i to na području Mostara i Čapljine po jedan.

Zabilježene su i četiri prometne nezgode i to na području Mostara, Čapljine, Neuma i Konjica po jedna u kojima su dvije osobe zadobile ozljede neutvrđenog stupnja, navodi se u dnevnom izvješću MUP-a HNŽ.

(www.jabuka.tv)