Potvrda preljuba? Williamova navodna ljubavnica u javnosti bez vjenčanog prstena!

Buckinghamsku palaču trese novi skandal!

Iako su mnogi bili uvjereni da je među Kate i Williamom sve u redu, detalj koji je isplivao za vrijeme Trumpovog posjeta Velikoj Britaniji mnoge je šokirao. Naime, Williamova navodna ljubavnica Rose Hanbury na državnom banketu se pojavila sama i bez prstena na ruci.

Bivša manekenka bila je u palači kao jedna od 170 uzvanika, a ovaj detalj raspirio je vatru pod glasinama koje kruže već neko vrijeme.

Na banketu su Rose i Kate sjedile na suprotnim stranama plesne dvorane. Iako su jednom bile izrazito bliske prijateljice, jako su se udaljile u posljednjih nekoliko mjeseci zbog šuškanja o ‘prijateljstvu’ između Rose i Williama, za koje je Kate rekla da su čiste gluposti, piše Večernji.hr.

Roseini prijatelji tvrde da je bivša manekenka jako usamljena i izolirana, a mnogi koji poznaju nju i Kate ne znaju na čiju stranu trebaju stati.

U ožujku se pisalo da je Vojvotkinja od Cambridgea počela isključivati Rose iz društva, a ovaj skandal napravio je toliku strku u kraljevskoj obitelji da su morali angažirati posebnu službu za odnose s javnosti koja se bavi isključivo s Hanbury

(www.jabuka.tv) 
1 komentar

  • Snobovi.To sve treba ukinuti kakvi kraljevi kakve vojvode.Budalaština samo troše državne novce.
    Kraljevstvo će se ionako raspasti na 4 države u skorije vrijeme.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.