Potukli se zaštitar i gost diskoteke u Posušju

Noću sa subote na nedjelju PU Posušje zaprimila je prijavu da je u diskoteci „Gaudeamus“, koja se nalazi u Vukovarskoj ulici u Posušju, izbio incident u kome su sudjelovali jedan gost i jedan zaštitar.

Postupajući po prijavi policijski službenici priveli su D. B. (30) iz Posušja i zaštitara I. M. (31) iz Širokog Brijega te nad njima izvršili kriminalističku obradu. Izvršenom obradom utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je D. B. (30) razbio više čaša u navedenoj discoteci a nakon što je izbačen iz discotece kamenom je razbio ulazna vrata, da bi potom zaštitar I. M. (31) trčao za njim, te nakon što ga je sustigao šakama ga udario više puta, odnosno utvrđeno je postojanje osnova sumnje da su D. B. (30) i I. M. (31), na opisani način, počinili kazneno djelo Nasilničko ponašanje.

PU Posušje podnijet će Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv D. B. (30) te protiv I. M. (31) zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo Nasilničko ponašanje iz čl. 362. KZ-a KZ-a FBiH.

(www.mupzzh.ba)

11 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.