Potresna fotografija medicinske sestre obišla svijet: Sjetite se ovog lica ako mislite izaći

Medicinska sestra iz Velike Britanije koja radi na odjelu intenzivne skrbi podijelila je fotografiju svog iscrpljenog lica nakon nošenja zaštitne opreme 13 sati dnevno, kako bi potaknula ljude da ostanu doma za Uskrs.

Aimée Goold iz East Retforda u Nottinghamshireu jučer je na Facebooku objavila fotografiju i poruku svima koja je odmah postala viralna. Medicinska sestra koja radi u Doncasteru i Bassetlawu otkrila je da usred pandemije koronavirusa radi 65 sati tjedno te je zamolila ljude da se sjete njezinog lica kad razmišljaju o izlasku ovaj vikend, prenosi Index.hr.

U svojoj objavi fotografiju je opisala kao “lice stvarnosti i vizualni prikaz prolaska kroz pakao”. Kaže i kako svoju obitelj nije vidjela gotovo mjesec dana te stavlja svoj život na prvu liniju kako bi spasila druge, no obećava da će nastaviti borbu protiv koronavirusa.

Aimée je govorila i o držanju za ruke umirućih pacijenata kako bi se osiguralo da u posljednjim trenucima nisu sami, s obzirom na to da rođaci ne mogu biti uz njih.

Ovo je lice nekoga tko će nastaviti, bez obzira na sve, napisala je.

Ovo je lice medicinske sestre koja vas moli da ostanete unutra, zaštitite nas, zaštitite NHS (Nacionalna zdravstvena služba, op.a) i pomognete nam da spasimo živote, zaključila je.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.