Potrebni studenti za akciju brojanja prometa u HNŽ i ŽZH

Za potrebe provođenja akcije brojanja prometa i anketiranja sudionika u prometu na području HNŽ-a i ŽZH-a traži se 65 studenata koji bi vršili brojanje prometa odnosno anektiranje sudionika u prometu.

Akcija je planirana 10. studenog u razdoblju od 7 do 19 na  magistralnim i regionalnim cestama HNŽ-a i ŽZH-a (šire područje Mostara, Čitluka, Širokog Brijega, Posušja i Gruda). Na svakoj lokaciji će biti raspoređen tim od 3 do 8 ljudi.

Obavezno je sudjelovanje na obuci koja je planirana  na dan prije izvođenja anketa u ponedjeljak 9. studenog u maloj dvorani hotela Mostar u razdoblju 10-13 sati. U svrhe pridržavanja epidemioloških mjera obuka će se održati u grupama, o čemu će kandidati biti naknadno pravovremeno obavješteni.

Ukoliko netko od zainteresiranih kandidata posjeduje vozilo može ponuditi i uslugu prijevoza tima do lokacije i natrag u grad uz naknadu 0,45 KM/prijeđenom kilometru. Molimo vas da uslugu prijevoza posebno naznačite u prijavi.

U prijavi je potrebno obavezno navesti: ime i prezime, kontakt telefon, E-mail adresu.

Prijave slati na E-mail adresu: [email protected] do 6. studenog u 12 sati (podne).

Naknada za pružene usluge je jednokratna i iznosi 80,00 KM. Plaćanje će se vršiti preko studentskog servisa. Također, ukoliko želite s nekim biti u timu, posebno to naznačite u prijavi.

Sve dodatne informacije se mogu dobiti preko naznačene E-mail adrese ili putem telefona 036/397-400 (u razdoblju 8-16 sati).

Kontakt osobe: Anđelka Vojvodić i Mirela Šetka Prlić

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.