Posušje: U policijskoj akciji iz prometa isključeno 12 vozača

U četvrtak, 04. prosinca, u vremenu od 07:00 – 13:00 h, na području općine Posušje provedena je županijska akcija pojačane kontrole prometa pod nazivom “Sigurnost u prometu”.

U navedenoj akciji su sudjelovale četiri policijske ophodnje – po jedna ophodnja iz svake od četiriju Policijskih uprava koje su kontrolirale promet u skladu s planom akcije.

Tijekom akcije koja je provedena na užem gradskom području kontrolirana su 92 vozača i vozila. Evidentirana su ukupno 24 prometna prekršaja – 11 prekršaja počinjeno je upravljanjem motornim vozilom kome je istekla registracija, 1 prekršaj počinjen je upravljanjem motornim vozilom bez položenog vozačkog ispita, itd.

Iz prometa je isključen 1 vozač zbog upravljanja motornim vozilom bez položenog vozačkog ispita te 11 vozača motornih vozila zbog isteka registracije.

Sve počinitelje prometnih prekršaja sankcionirat će se prekršajnim nalozima, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

(www.jabuka.tv)2 komentara

  • Bravo treba unistiti u temelj sirotinju koja nema za produziti registraciju.Upravo onu sirotinju koju je HDZ svojim bezobrazlukom stvorio.Al zato mogu vecina firmi ne placati doprinose ljudima po nekoliko godina..da da njima je to dozvoljeno jer su dio HDZ kriminalne hobotnice
    Policijo kad ces shvatiti da vi niste samo prometni policajci

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.