Posušje: U kući skrivao 5.720 šteka cigareta vrijednih 200.000 maraka!

Operativnim radom policijski službenici PU Posušje došli su do saznanja da je izvršeno kazneno djelo Nedopuštena trgovina kao i do saznanja o mogućem počinitelju o čemu su izvijestili Županijsko tužiteljstvo, te je na Općinskom sudu u Širokom Brijegu zatražen Nalog za pretragu prostorija.

Temeljem Naloga za pretragu prostorija, kojeg je izdao Općinski sud u Širokom Brijegu, izvršena je pretraga poslovnog prostora koji se nalazi u prizemlju obiteljske kuće u Posušju, a kojeg koristi I. P. (42) iz Posušja.

Izvršenom pretragom poslovnog prostora pronađeno je, i uz izdanu potvrdu oduzeto, 5.720 šteka cigareta raznih marki, čija maloprodajna vrijednost iznosi više od 200.000 KM, a nad I. P. (42) izvršena je kriminalistička obrada u službenim prostorijama PU Posušje.

PU Posušje podnijet će Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv I. P. (42) zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Nedopuštena trgovina iz čl. 267. KZ-a FBiH, priopćeno je iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

(www.jabuka.tv)35 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.