Posušje: ”Palili gume” i dobili po 300 KM kazne

U nedjelju 17. travnja u poslijepodnevnim satima u Posušju je više osoba izvršilo prekršaj protiv javnog reda i mira koji nije prijavljen policiji.

Naknadno, policijski službenici su saznali da je više osoba, upravljajući motornim vozilima koja su se Zagrebačkom ulicom kretala u svadbenoj koloni, počinilo prekršaj tako što su postizali maksimalni brojem okretaja motora i proklizavanjem pogonskih kotača po kolniku tzv. ”škripanjem”, navode iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

Operativnim radom policijski službenici su došli do saznanja o mogućim počiniteljima te su u utorak u službene prostorije PU Posušje pozvani S. B. (24) iz Posušja, P. B. (29) iz mjesta Čitluk, općina Posušje, A. S. (22) i M. B. (24), oba iz mjesta Batin, općina Posušje.

Tijekom prekršajne obrade isti su priznali su da su na opisani način počinili prekršaj protiv javnog reda i mira.

Za počinjeni prekršaj – Naročito drsko ponašanje iz čl. 10. st. 1. tč. a. Zakona o javnom redu i miru Županije Zapadnohercegovačke, svoj četvorici su uručeni prekršajni nalozi kojima im je izrečena novčana kazna u iznosu od 300,00 KM, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

(www.jabuka.tv)


31 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.