Posušje: Muškarac željeznom cijevi zaprijetio bivšoj supruzi

Općinski sud u Širokom Brijegu potvrdio je optužnicu Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke podignutu protiv Ivana Bešlića, rođenog 1. studenog 1981. godine u Širokom Brijegu, s prebivalištem u Posušju, zbog ugrožavanja sigurnosti roditelja svoga djeteta, ozbiljnom prijetnjom da će napasti na njezin život ili tijelo.

”Optuženi se tereti da je 11. srpnja 2017. godine, ozbiljno zaprijetio svojoj supruzi B. s kojom već duži vremenski period ne živi u zajedničkom kućanstvu, zbog ranijeg obiteljskog nasilja i brakorazvodne parnice. Oštećena B. je toga dana došla ispred obiteljske kuće optuženog s kojim žive njihova djeca kako bi ih vidjela, međutim odmah po dolasku optuženi je potjerao svoju suprugu i u jednom momentu joj ozbiljno zaprijetio da ukoliko opet dođe, to će joj biti zadnji put, stavljajući joj istovremeno željeznu cijev na čelo”, izjavio je za Jabuka.tv Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu.

Ročište radi izjašnjenja o krivnji zakazano je za 27. prosinac 2017. godine pred Općinskim sudom u Širokom Brijegu.

(www.jabuka.tv) 


21 komentar

  • pomaže se roditeljim da odgajaju svoju dijecu,a ne oni u kladionici ili na kakvoj društvenoj mreži,djeca prepuštena sama sebi,odrastaju u ljude koji se ne znaju nositi sa životom i životnim izazovima!?

  • Pomažu svim onim ženama, majkama, djevojkama, koje trpe nasilje u obitelji ili vezi, a ne prijavljuju zbog “šta će reći ljudi”, ekonomske ili bilo kakve ovisnosti od partnera. Nasilje više nije privatni problem, o kojem treba šutiti, ovo je dvadeset i prvo stoljeće, nema više trpi i šuti.

 • To je obična kurvetina koja je djecu ostavljala samu i išla sa ljubavnikom, sve dok joj djete nije na ulicu izašlo u tri sata jutri. Ako već pišete ondan napišite i ko je ona i kakva je radi čega je došlo do razvoda.

 • Draga i poštovana Mama,

  iz ovih vaših kratkih riječi, nije jasno što ste točno željeli reći ali, pretpostavimo da je vaša, misao išla u smjeru otprilike ovako: Pa što uopće pišete o obiteljskom nasilju jer time ne pomažete nikome, to sve treba skriti i time dopustiti što više obiteljskog nasilja. Vjerovatno ste i vi majka, jer ste se tako pretstavili, pa stoga me čudi ovo vaše razmišljanje.Kako biste se vi, postavili da nasilni muž, nasrne na vašu kćer, ako ju imate.Pa zar pisanje o obiteljskom nasilju ne služi u svrhu općeg dobra i prokazivanju nasilja i nasilnika, koje treba kažnjavat rigorozno jer koriste svoju fizičku snagu kako bi spriječili majku, da vidi svoju djecu a time ne samo da ugrožava život nego i kažnjava svoju djecu, ne dopustivši da vide majku koja ih je rodila i bez obzira na nesuglasice uzurpirat pravo i krojit pravdu po svom uvjerenju.

 • I ovo van nešto? Meni žena svaki dan prijeti sikirom, cipljom, držalicon, pratnjačom, ožegom, palom, daljinskin, tećom, livon čizmom, mašan, metlon… Ili mi kaže da će name napucikat Šaru.

 • Ima muškog roda da su monstrumi al ni žene nisu svetice znaju bit gore od muških ovo ne govorim iz osobnog iskustva već iz iskustva moih prijatelja

 • Vidi ovig dežurnih moralista,pa pogledajte svoje domove,u 70 posto domova,nema ručka.ali zato ima interneta i mobitela koliko hoćete,prati se poganski svijet kako živi pa su onda primitvne žene nezadovoljne jer nemogu živit kao Kardashiani,dugovi se golmilaju ali se ide na takozvani “advent”!
  Postoji i gomila muškaraca koja je ne obazriva prema obitelji,kockaju,pijanče i kradu,ali što je se žena izopačila,e to je za ići u Međugorje na kolinima…
  Nekada ako je muško bilo idiot,onda bi žena svojim majčinstvom i dobrotom rješavala situaciju,a šta može danas rješit,bingo,salama,sapunica,a djeca nemaju čarapa cijelih i kuhano jedu isključivo oko nekih blagdana!Žena bi trebala biti stup kuće a ne ko danas jahačice kurčeva …Oprostite na vulgarnosti ali istina nas oslobađa!
  OVO SU VAM POSLJEDNJA VREMENA,OBRAĆAJTE SE AKO STE PAMETNI!

 • Što je -vala je..svak ti je na mistu.Ima ih tih mladih i onih ne baš sosve mladih žena i djevojaka koje jednostavno skakutaju s ku…..a na k…..c ko pčele sa cvijeta na cvijet i štaš se onda čudit što jadna dica ispaštaju.

 • Za ” abraama” : imas li ti rucak zgotovljen ili moras sam sve( ili sama)????? Sta i ako je internet u kuci , neka ga, kucno celjade, triba na danasnje vrime! Nije internet kriv sto nije skuvano i oprano, vec mater koja goji! Ona triba reci ceri sta je ceka! Ali ako mater sidi, onda ce i cer, pa dica od ceri itd.’ Vec zapritite ranije!

 • Slažem se da treba o ovome pisati ali nikako poimenično već općenito a nek institucije odrade svoj posao do kraja pa bi bilo manje ovakvih pojava.
  Od javnog iznošenja imena bojim se da će djeca dobiti neizbrisive traume za cijeli život ali od sada će biti im još teži život i u
  školi i okolini. Djecu treba zaštiti u svakom pogledu zbog njihova mentalnog zdravlja a ne dase stigmatiziraju još više i šire a institucije nek odrade do kraja posao .

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.