Posušje: Maturantima slabijeg imovinskog stanja poklanjaju odijela, haljine, šminku…

Vijeće mladih općine Posušje u utorak je pokrenulo zaista hvale vrijednu akciju za pomoć maturantima i maturanticama slabijeg imovinskog stanja.

Naime, na svojoj Facebook stranici objavili su poruku u kojoj pozivaju maturantice i maturante koji nisu u financijskoj mogućnosti kupiti odijelo, haljinu ili pak platiti usluge kozmetičarke i frizera, da im se jave te će ih oni proslijediti djevojkama i momcima koji će se pobrinuti za sve to potpuno besplatno!

Dragi naši maturanti!!!!! :)Sve vas koji niste u mogućnosti za vašu zabavu priuštiti sve što ste zamislili ili…

Posted by Vijeće mladih općine Posušje on 12. svibnja 2015

”Ideja je došla sasvim spontano kroz razgovor, a pokretač svega je naša kolegica i prijateljica Anka Galić. Ideju smo bezrezervno prihvatili i podržali te pokrenuli ovu akciju. Znamo da mnogi roditelji zbog financijske situacije ne mogu svojoj djeci priuštiti odijelo ili haljinu za maturalnu zabavu, stoga smo odlučili pomoći svima njima jer to su ipak sve naši prijatelji i sugrađani. Javilo nam se dosta ljudi koji žele pokloniti odijela i haljine ili pak posuditi svoja vlastita kojima je maturalna zabava već bila ili dolazi u sljedećim tjednima. Reakcija i odaziv nas je jako pozitivno iznenadio i nadamo se da ćemo pomoći našim prijateljima i kolegama da zablistaju na trenutno najvažnijoj večeri u njihovim životu – maturalnoj zabavi,” izjavio je za portal Jabuka.tv predsjednik Vijeća mladih općine Posušje Mate Lončar.

(www.jabuka.tv)


11 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.