Posušje: Djevojčica završila u bolnici, u školi pogođena gumicom u oko!?

Jedna četrnaestogodišnja učenica iz Osnovne škole Ivana Mažuranića u Posušju morala je zatražiti pomoć liječnika nakon što je tijekom dječje igre pogođena gumicom u oko za vrijeme malog odmora u učionici ove škole.

Sve se dogodilo u utorak u jednoj od učionica. “Jedno dijete je bacilo gumicu, gumica je pogodila drugo dijete u oko. Nije bilo nikakve namjere. To je dječja igra, ništa više”, rekao nam je jučer ravnatelj škole Zdravko Pirić.

Kako je gumica pogodila nesretnu djevojčicu u najnezgodnije mjesto, točno u oko, ona je pomoć potražila u Domu zdravlja u Posušju. Liječnici su je odlučili poslati dalje u mostarsku bolnicu te je ona istog dana odvezena u Mostar. Tamošnji liječnici su je odlučili zadržati na promatranju, dok ne vide koliko je ozljeda oka ozbiljna. “Djevojčica se nalazi na Klinici za očne bolesti.

Jako se dobro osjeća. Očekuje se brz oporavak. Spriječeno je krvarenje iz oka i ona bi već u petak trebala biti otpuštena iz bolnice”, rekla je Silva Šunjić, glasnogovornica SKB-a Mostar. O čitavom nesretnom slučaju obaviještena je i policija. “Jučer u 17.45 sati PU Posušje zaprimila je prijavu da je u Dom zdravlja Posušje, s ozljedom oka, dovezena učenica OŠ Ivana Mažuranića u Posušju, rođena 1998. godine. Prema navodima iz prijave, djevojčica je, za vrijeme malog odmora, pogođena tvrdim predmetom u oko, uslijed čega je zadobila ozlijede zbog kojih je prevezena u SKB Mostar gdje je zadržana na liječenju”, navodi se u jučerašnjem priopćenju MUP-a Zapadnohercegovačke županije.

Dnevni list

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.