Posušje: 19-godišnjak se Audijem vozao po kružnom toku

PU Posušje rasvijetlila je kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari koje je počinjeno u nedjelju, oko 3:30 sati. U navedeno vrijeme se nepoznata osoba, s nepoznatim vozilom, popela na travnatu površinu u kružnom toku, koji se nalazi u mjestu Rastovača, a potom vrtnjom vozila u krug i proklizavanjem kotača vozila oštetila travnatu površinu.

Operativnim radom kao mogući počinitelj opisanog kaznenog djela identificiran je I. Š. (19) iz Posušja.

Policijski službenici lišili su slobode I. Š. (19) te u službenim prostorijama PU Posušje nad njim izvršili kriminalističku obradu.

Izvršenom kriminalističkom obradom utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je I. Š. (19), u navedeno vrijeme, počinio opisano kazneno djelo s motornim vozilom marke Audi, kome je registracija istekla 2003. godine.

PU Posušje podnijet će Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv I. Š. (19), zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari iz čl. 293. st. 1. KZ-a FBiH, u stjecaju s kaznenim djelom iz čl. 23. Zakona o osiguranju od odgovornosti za motorna vozila i ostale odredbe o obveznom osiguranju od odgovornosti, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

(www.jabuka.tv | Foto: MUP ŽZH)3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.