Posušanka Ana Širić snimila pjesmu s mentorom Urbanom

Posušanka Ana Širić, finalistica u hrvatskom the Voiceu, snimila je pjesmu s Damirom Urbanom koji joj je bio mentor u ovom popularnom glazbenom natjecanju.

Autor glazbe i teksta je upravo Urban, dok je za aranžman zaslužan Nikša Bratoš.

Moja prva pjesma dolazi uz čuda koja me prate u posljednje vrijeme s osobom koju sada mogu zvati svojim prijateljem. Od nas, za Vas, iskreno iz srca i glasa.

Suradnja se dogodila nakon The Voicea kada je Damir odlučio pokloniti mi svoj tekst i svoju pjesmu i pritom pjevati sa mnom i pomoći mi da se sva priča oko nje ostvari. Nikša Bratoš je pjesmu obogatio svojom gitarom i produkcijski uhvatio srž pjesme, izjavila je Ana Širić.

Melankolična i emotivna pjesma potpuno je naglasila sve čari njenog ujedno nježnog, a snažnog glasa.

Što sam više, tijekom The Voicea, upoznavao Anu, bio sam sve sigurniji da joj želim napraviti pjesmu i tako ju podržati u početku njezine, siguran sam, uspješne, glazbene karijere. ‘Kažu svi da izmišljam’ sam napravio baš za nju, nastojeći poštovati njezin senzibilitet i osobnost, a moje pojavljivanje u pjesmi je samo način da joj kažem da sam uz nju i da joj držim leđa. Veselim se što će pjesma, a uskoro i spot, ugledati svjetlo dana i nadam se, sretno doputovati do srca Aninih slušatelja. Ona je to svojom čudesnom izvedbom, sigurno zaslužila!, objasnio je Damir Urban

Videospot u režiji Milice Czerny Urban koji će svoju objavu još malo pričekati.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.