Sezona roštiljanja je krenula, srećom tu je Grill Event Široki Brijeg

Dragi prijatelji i pratitelji na društvenim mrežama, sezona roštiljanja 2024. je uvelike krenula, a samim time i mi smo krenuli raditi punom parom!

Ukoliko do sada niste čuli Grill Event Široki Brijeg, mi smo ekipa od tri grill majstora koja dolaze na vašu adresu sa svojom opremom, i roštiljaju za vas na vašoj zabavi.

Radimo sve vrste fešta –  momačke, djevojačke, krštenja, krizme, rođendane, svatove, narodne derneke i slično, a iza nas je preko deset godina iskustva i na stotine odrađenih zabava, u što se možete uvjeriti na našem Instagram profilu Grill Event Široki. 

Osigurajte Grill Event na vrijeme

Slavimo petu godinu otkako je Grill Event krenuo s radom preko društvenih mreža i oglašavanja pa smo za vas pripremili brojna iznenađenja i razne nagradne igre.

Stoga nas zapratite što prije, podržite naš rad i pozovite kad vam zatrebamo, jer se vikendi brzo popunjavanju. Mjesta još uvijek ima, zato nam se javite preko Instagram stranice ili mobilnog telefona na broj 063/620-284 (David), osigurajte svoj Grill Event na vrijeme i budite bezbrižni i siti. 

Vaš Grill Event Široki

*Sponzorirani članak