Posušani se odlično proveli uz spektakularan koncert Željka Bebeka

Vrhunski rock spektakl održan je sinoć u Posušju. Trg hrvatskih branitelja, pa čak i dio okolnih ulica, bio je u potpunosti ispunjen s nekoliko tisuća ljudi iz Posušja, Hercegovine i Dalmacije koji su došli pogledati nastup jednog od najdugovječnijih izvođača rock glazbe s naših prostora – Željka Bebeka.

U dvosatnom programu, nakon zagrijavanja uz nastup posuške grupe Sjena, nizali su se hitovi iz doba Bijelog dugmeta i solističke karijere.

“Zaboravi”, “Oprosti mi što te volim”, “Ja po kafanama”, “Ono nešto naše”, “Ako voliš ovu ženu”….gotovo svaku izvedbu publika je dočekala gromoglasnim pljeskom, a angažman nije izostao ni u zajedničkom izvođenju refrena koji su odjekivali Posušjem ove vruće ljetne noći.

Posuški bend “Sjena” nastupio kao predgrupa Bebeku

Posebno je u oči upalo četrdeset minutno fotografiranje s fanovima prije i poslije koncerta, što najbolje svjedoči rock and roll fešti za sva godišta.

Koncert je, osim kulturno-zabavnog spektakla, imao svoj humanitarni karakter.

Sredstvima od koncesije za prodaju pića nabaviti će se uređaj/pomagalo za potrebe Neurorazvojnog odjela namijenjenog rehabilitaciji djece s poteškoćama u razvoju Doma zdravlja u Posušju, navode u priopćenju iz organizacije Posuškog lita.

Kao i svih ranijih godina, koncert je održan u sklopu Posuškog lita, uz generalno sponzorstvo tvrtke Planet d.o.o iz Posušja te potporu Općine Posušje.

Željko Bebek, jedan je od najpoznatijih pjevača sarajevskog kultnog benda Bijelo dugme.

Publika je uživala uz najpoznatije Bebekove, ali i hitove kultnog benda Bijelo Dugme

Nakon napuštanja benda u prvoj polovici osamdesetih ostvario uspješnu solo karijeru. Brojni međunarodni nastupi, osvojeni Porini, kao mnoge druge glazbene nagrade, samo govore o veličini ovog pjevača koji okuplja brojne fanove svih generacija.

(www.jabuka.tv)


9 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.