Posušak Slaven Penava drugi na međunarodnom prvenstvu Banja Luke u bridžu

Slaven Penava, član posuškoga bridž kluba “Herc”, u paru sa Slađanom Vidaković, osvojio je drugo mjesto na 5. Međunarodnom otvorenom prvenstvu Banja Luke u bridžu.

“Aquana” je bila mjesto na kojem se okupilo 46 igrača, odnosno 23 para iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine.

– “Banjolučani su se još jednom pokazali kao gostoljubivi domaćini. Turnir je protekao u izvanrednom ozračju i opuštenoj atmosferi. Prezadovoljan sam svojim rezultatom i nastupom članova našega kluba na ovom turniru te se nadam da će ovo biti dobar poticaj ostalim potencijalnim igračima da se uključe u bridž”, rekao je Penava za Večernji list.

Zapažen nastup na turniru imala su još dva člana kluba Stanislav Mandurić i Zoran Bakula, kojem je ovo bio prvi nastup na jednom turniru.

Dodajmo da su se titulom najboljih okitili Zoran i Vedran Zorić iz Zagreba, dok su treći završili Alen Pehić i Davor Bogović iz Siska.

Ispred domaćina, Velimir Zdjelar zahvalio se svim sudionicima na dolasku i sudjelovanju, u nadi da će se vidjeti i sljedeće godine.

Pred bridžerima su novi izazovi i turniri, a jedan od njih je i 2. Memorijalni turnir u bridžu “Jerko Jerry Kovač“, koji će se od 24. do 25. lipnja održati u Posušju na Blidinju.

Galeriju fotografija s natjecanje možete vidjeti na poveznici.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.