Postizborni cirkus: Sram vas bilo, ispada da nisam glasovao ni sam za sebe!

Semir Halilović, kandidat BPS-a za Skupštinu Županije Sarajevo, posljednji je u nizu onih koji su ukazali na sve malverzacije i nepravilnosti kada su u pitanju održani izbori.

Halilović je na Facebooku, između ostalog, napisao da na njegovom glasačkom mjestu nema glasa za njega kao nositelja liste BPS-a.

Kako je SDA brojala, ispalo je da nisam glasovao ni sam za sebe niti za BPS! Sram vas bilo, lopovi, koji se krijete iza brada! Kradete tuđe, a idete u džamije! Jedete haram, a molite se Bogu! Otimate tuđe pa “dijelite” ukradeno, napisao je Halilović, prenosi Avaz.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Iza BPS stoji netko gori od SDA, točnije ratni zločinac i bošnjački fašist Sefer Halilović a sudeći po prezimenu ovaj mu je u rodu!
   puno je djece, civila i nenaoružanih zarobljenih hrvatskih vojnika stradalo od njegovih vojnika! a nikad nitko po običaju nije odgovarao za to

   7
   1
   • Nije Sefer Halilovic naredivao ubijanje hrvatski civila.Malo se vise informisi o Alijnim jatacima i naredbama koje je sprovodila njegova MOS i sam Halilovic je bio meta njihovog podmuklog spletkarenja!
    General nikad nije izdao niti jednu naredbu za ubijanje zarobljenika ili civila! Pozdrav

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.