Poslovna konferencija u Grudama: Kako EU može pomoći Hercegovini? – Jabuka.tv

Poslovna konferencija u Grudama: Kako EU može pomoći Hercegovini?

U Grudama je održana poslovna konferencija pod nazivom ”EU perspektive hecegovačke privrede u svjetlu europskih integracija Bosne i Hercegovine” u organizaciji Udruge Pravi put.

Sudionici su pokušali naći odgovore na pitanja o problemu vrednovanja gospodarskih potencijala Hercegovine, te razlozima slabog korištenja europskih pretpristupnih fondova.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • Draga nasa EU

    Jedina pomoc bi bila svrsishodna da nam pohapsite vladajucu elitu da vrate sto su pokrali i da nam dovedete Njemacke politicare da ih posteno platimo i neka izvedu ovaj narod iz blata korupcije kriminala i nepotizma,sve drugo je prelijevanje iz supljeg u prazno

  • svje je dobro samo ovaj nikšićev izvršioc izdajnik hrvatkog naroda a onaj što je preko udruga i invalida uzimao lovui što ih je soroš financiro druže dragane ti si na potezu ovog ucjenjenog od nikšića skloni

  • Slazem se sa komentarom 333…prvu glavu koju bi osobmo da je necu odlezat uklonila sa lica zemlje je gosp. Dragan Covic…jadan nebio u sta “svoj” narod uvuce…al bitno je da si ti okreno tok rijeke Radobolje da ti pracuka kroz dvore ovog naroda a ne tvoje dvore…kad ti ih neko sa zavnice pretvori u pepeo i prah…al steta kuce kad svakako ne spavas u njoj…jer nesmis…zidove!!!

  • Dragan Covic je sluga sotone i triba ga izudarat penisom po celu i gurnit sa Staroga mosta svezanih ruku sa povezom oko ociju!!!!!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.