Posljednja večernja Željka Pervana: Pola kapaciteta dvorana u Mostaru i Sarajevu već rasprodano

Željko Pervan, Zlatan Zuhrić Zuhra, Damir Folnegović, Mladen Horvat i Ahmed El Rahim u ulogama junaka Večernje škole nastavljaju obarati rekorde gledanosti s predstavom ”Posljednja večernja”.

Petnaest dugih godina je prošlo otkako je Željko Pervan sa svojim učenicima dijelio učionicu, a po rasprodanim dvoranama na ovoj oproštajnoj turneji, ponajbolje se vidi koliko su publici nedostajali.

Spremamo vam, kao i uvijek, osvrte na današnjicu, naravno, svatko iz svoga kuta i svoga lika. Fokus nam je na procesima, na ponašanju i odnosima među ljudima. Rođenje, odrastanje, ljubav, zavist, žudnje, ambicije…, naglašava Željko Pervan u susret novim izvedbama.

Osim pred publiku u Hrvatskoj ”Posljednja večernja” stiže i pred publiku u BIH – 26.travnja u Hrvatski dom hercega Stjepana Kosače u Mostaru i 27. travnja u BKC u Sarajevu.

Iako se radi o istoj predstavi, u svakome gradu publiku čekaju iznenađenja i dodani skečevi koji se dotiču specifičnosti svakog dijela u koju predstava dolazi.

Duhovit se ne može postati, a ni prestati biti duhovit, tvrdi Pervan, a on je, bez pretjerivanja, zajedno sa svojim učenicima u ovoj ”Posljednjoj večernjoj” možda i duhovitiji nego ikada do sada.

Pola kapaciteta dvorana u oba grada – Mostaru i Sarajevu, već je rasprodano, a preostale ulaznice se mogu kupiti u sustavu kupikartu.ba, platou Skenderije, blagajni BKC-a i info pultu Mepas Malla u Mostaru.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.