Poslije sedam godina veze Brad napokon zaprosio Angelinu

“Da, mogu potvrditi, Robert Proop je dizajnirao zaručnički prsten za Angelinu Jolie (36) u suradnji s Bradom Pitom (48), rekao je glasnogovornik privatnog draguljara Angie i Brada. Glumica je u muzeju u Los Angelesu uočena kako na lijevoj ruci nosi prsten koji prije nije zamijećen. Kako piše Daily Mail, Brad je poslije sedam godina veze napokon zaprosio Angie.

“Da, potvrđujem. To su obećali djeci i obećanje će ispuniti. Djeca su presretna. Još nemaju točan datum vjenčanja – vijest o zarukama potvrdila je Pittova menadžerica Cyntha Pett-Dante.

Brad je točno znao kakav prsten želi.

“Htio je da svaki njegov aspekt bude savršeno napravljen. Morao sam pronaći dijamant najfinije kvalitete i izrezati točnu veličinu i oblik koji će odgovarati Angelini – rekao je draguljar te dodao da je Brad bio potpuno uključen u izradu prstena., prenosi 24sata.hr.

Brad i Angie zaljubili su se tijekom snimanja filma ‘Gospodin i gospođa Smith’ u kojem su oboje glumili. Brad je tada još bio u braku s Jennifer Aniston, a da je njihovom braku došao kraj saznalo se početkom 2006. godine kad su Angie i Brad priznali svoju vezu te da čekaju dijete. Par ima šestero djece, troje posvojene i troje biološke, Maddoxa (10), Paxa (8), Zaharu (7), Shiloh (5) te blizance Knoxa i Vivianne (3).

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.