Poručio čelnicima lige da izbace Zrinjski iz lige, a Mostarci ga mislili dovesti!

Nogometaši Čelika domaćim porazom od Krupe ove subote su produbili svoju rezultatsku krizu, a kapetan momčadi Aldin Šišić je frustracije pokušao liječiti i putem društvenih mreža.

Naime, on je na svom Facebook profilu, između ostalog, poručio čelnicima NSBiH da izbace Zrinjski iz lige.

“Hajde Savez, pokažite jednom mu*a. Juventus je izbačen iz lige, zašto ne bi i Zrinjski koji godinama pi*a po državi u kojoj igra”, napisao je Šišić.

Kako piše SportSport.ba, poruka Čelikovog kapetana je proizišla kao osobni revolt na jučerašnje skandiranje na stadionu Pod Bijelim Brijegom gdje su igrali Zrinjski i Sloboda, a gdje se čulo: “J**** te Bosno, j**** te ja, Hrvatska moja domovina”!

Određeni mediji su ovakvo skandiranje doživjeli kao jasnu provokaciju na dan kada se u BiH obilježava Dan državnosti.

Međutim, da se ne lažemo, ovakvo skandiranje se od strane navijača Zrinjskog, ali i Širokog Brijega, dosta često može čuti na utakmicama ovih dvaju klubova tako da ovo sigurno navijači Zrinjskog nisu činili na utakmici sa Slobodom zbog toga što je jučer bio Dan državnosti BiH, jer velika većina njih vjerojatno nije ni imala pojma da se baš jučer obilježava taj dan.

Ono što je zanimljivo u slučaju spomenutog Šišića vezano je upravo za HŠK Zrinjski, jer smo ovih dana od izvora bliskog mostarskom premijerligašu dobili informaciju kako je Aldin Šišić zanimljiv Zrinjskome, te kako postoji mogućnost da ga već na zimskoj pauzi pokušaju angažirati, međutim nakon ovakvog javnog istupa Čelikovog kapetana vjerojatno si je do kraja karijere zatvorio vrata najboljeg kluba u državi.

Uskoro upravo Čelik i Zrinjski igraju prvenstvenu utakmicu na Bilinom Polju, pa eto Šišiću prave prilike da se u najboljem mogućem svjetlu pokaže protiv “mrskog neprijatelja” iz Hercegovine.

(www.jabuka.tv)


9 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.