Portal Jabuka.tv prenosi uočnicu i misu svetom Anti na Uzarićima

U subotu, 13. lipnja se obilježava svetkovina sv. Ante Padovanskog, najomiljenijeg sveca među katolicima.

Veliku ljubav i poštovanje ovaj svetac ima i u hercegovačkim župama, posebice na Humcu u Ljubuškom, mostarskom Cimu, širokobriješkim selima Uzarićima (gdje je i zaštitnik) i Ljubotićima te u Šujici kod Tomislavgrada.

Malo je svetaca u katoličkoj Crkvi, po kojima je Bog tvorio tolika i tako izvanredna čuda kao što je tvorio po sv. Anti i na njegov zagovor. Glas da čini nevjerojatne stvari nikada nije utihnuo, a čak je i u današnje vrijeme poznat kao najveći čudotvorac svih vremena.

Tom prigodom portal Jabuka.tv uz suradnju s portalom Uzarici.com osigurao je prijenos misnog slavlja na uočnicu sv. Anti u petak 12. lipnja te na samu svetkovinu sv. Ante Padovanskog u subotu 13. lipnja.

Prijenos krunice, svete mise kao i blagoslov djece i svih štovatelja svetog Ante na uočnicu sv. Anti u petak, možete pratiti na portalu Jabuka.tv od 19 sati.

Misno slavlje će predvoditi fra Goran Azinović.

A također i prijenos svečane svete mise  koju će na svetkovinu sv. Ante Padovanskog u subotu predvoditi fra Mladen Sesar, možete pratiti od 11 sati na portalu Jabuka.tv.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.