Porezna uprava FBiH zatvorila još 118 kladionica

U nastavku aktivnosti kontrole priređivača igara na sreću klađenjem, inspektori Porezne uprave Federacije BiH jučer su izvršili kontrolu još 155 uplatnih mjesta kladionica.

Zbog neposjedovanja rješenja, odnosno odobrenja za rad Federalnog ministarstva financija, te utvrđenih ostalih nepravilnosti, zapečaćeno je ukupno 118 uplatnih mjesta.

Kontrolom su obuhvaćeni “Millenium” d.o.o. Mostar, “Derby Bet Shop” d.o.o, “Premier World Sport” d.o.o Čitluk, “Bet Live”, “Sport Plus”, “BH Play” i “Petica Plus”.

Zapečaćena su 34 uplatna mjesta “Milleniuma” d.o.o. Mostar, 71 uplatno mjesto “Derby Bet Shopa” d.o.o i jedno uplatno mjesto “Premier World Sporta” d.o.o Čitluk.

Od toga su na području Županije Sarajevo kontrolom obuhvaćeni “Bet Live”, “Sport Plus”, “BH Play”, “Petica Plus” i “Premier World Sport” d.o.o Čitluk, i zbog utvrđenih nepravilnosti zapečaćeno 12 uplatnih mjesta kladionica. (Fena)

(www.jabuka.tv)

14 komentara

  • Kako kladionice mogu uništiti obitelj pitanje za ja.Radim u kladionici već 10 godina,od zarade uzdržavam obitelj i školujem djecu.Ako je netko sklon kocki i ne cijeni svoju obitelj tom ne treba kladionica,on će kockati i u kući,birtiji podrumu,ulici….

  • Tko je kockar, bit će kockar, radile kladionice ili ne. Naći će on sebi birtiju za kockanje, samo mi je žao djece kojima je kladionica ponuđena na svakom uglu.

  • ja igram i živim od kladionice a ovi što govore dabogda NEKA GOVORE DABOGDA MOJ NIKO NEIGRA nisu one krive vec ljudi

  • dovode dicu u napast,sve triba zazvorit,a vi što radite triba vas u zatvor koji dopuštate dici.snimit vas pa pridat u policiju!

  • dovode dicu u napast,sve triba zazvorit,a vi što radite triba vas u zatvor koji dopuštate dici.snimit vas pa pridat u policiju!

  • svi kukaju nema se , a cim iz kreveta u kladijonicu i svaki dan markica po markica i tako mjesecno izide ko zna kolko markica .

  • gospodo učite djecu da ne igraju ako to niste u stanju niste dobri roditelji a mi što igramo ćemo igrat a kladionice treba zatvarat kad neplate porez ili neosiguravaju radnice kome se ne sviđaju nek ih zaobiđe u širokom luku

  • gospođo tebi je bolje da posjetis kakvu ustanovu za odvikavanje a sigurno nisi ni roditelj pa nemoj nama roditeljima soliti pamet ako si roditelj onda i tvoja djeca idu stobom u kladijonicu ako je tako zao mi djece,

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.