Porezna uprava FBiH traži pripravnike i volontere

Porezna uprava Federacije BiH poziva sva nezaposlene osobe s poslovnom sposobnošću, koje žele da se stručno osposobe za samostalan rad u struci, da podnesu prijavu za obavljanje pripravničkog staža ili volontiranje.

Kandidati koji se odluče za podnošenje prijave moraju ispunjavati sljedeće uvjete: da samostalno osiguraju potrebna financijska sredstva za financiranje navedenog staža i da imaju visoku stručnu spremu – VII. stupanj, odnosno visoko obrazovanje prvog ciklusa (koji se vrednuje s 240 ECTS bodova) ili drugog ili trećeg ciklusa Bolonjskog sustava studiranja.

Kod odabira kandidata prednost će imati osobe sa završenim ekonomskim i pravnim fakultetom i višim prosjekom ocjena.

Porezna uprava Federacije BiH poziva i obrazovne institucije, fakultete i srednje škole koje imaju interes da njihovi studenti i đaci iskustvo i praktična znanja steknu radom u Poreznoj upravi Federacije BiH da se jave radi organiziranja prakse,.

Potrebe za obavljanjem pripravničkog i volonterskog staža možete vidjeti na web stranici Porezne uprave Federacije BiH.

Prijave se mogu podnijeti na adresu: Porezna uprava Federacije BiH – Središnji ured, Sarajevo, ul. Husrefa Redžića broj 4, s naznakom “prijava za obavljanje pripravničkog ili volonterskog staža” ili “prijava za obavljanje praktične nastave” ili na e-mail adresu: [email protected]

(www.jabuka.tv)

3 komentara

  • Kako će pripravnik ili volonter osigurati sredstva. Smiješno. To jedino kroz sufinanciranje (Zavod za zapošljavanje i poslodavac, dio on, dio on). Otkud sredstva osobi koja je tek završila fakultet, s nekih 25 godina. Dajte molim Vas. Ili omogućite pripravnički staž kako treba, plaća i doprinosi. Ili tražite pak volontere, pa tko je zainteresirean, zaniteresiran.

  • Idealno da se na legalan način uvale oni kojima posao nije potreban za preživjeti nego da imaju gdje iznosati garderobu i ubiti koji satak.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.