Popis 120 primljenih brucoša u Studentski centar Mostar

Studentski centar Sveučilišta u Mostaru objavio je popis studenata koji su ostvarili pravo na smještaj i prehranu u ovom Centru. Na popisu je 120 studenata- brucoša koji su ostvarili pravo na smještaj, te 205 studenata koji nisu primljeni u dom.

Studenti koji su ostvarili više bodova te su primljeni u dom su iz cijele BiH, npr. iz Čitluka, Gruda, Ljubuškog, Čapljine, Kiseljaka, Širokog Brijega, Travnika, a jedna studentica je i iz Republike Hrvatske.

Ipak neće svi imati pravo na stanovanje u Centru.

Na osnovu zaključka Upravnog vijeća Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru, sa izvanredne sjednice održane dana 18. rujna 2014. godine, donesen je zaključak da u akademskoj 2014/2015. godini na smještaj i ishranu u Studentski centar Sveučilišta u Mostaru zbog velikih potraživanja neće se primati studenti iz županija koje nisu
izmirili svoja dugovanja.

Studenti navedenih županija neće se primati na smještaj i ishranu bez obzira na rezultate, stoji na popisu.

Useljenje novih studenata u Studentski centar s ove rang liste vršiti će se od 30. rujna do 15. listopada 2014.g. Istekom ovog roka student gubi pravo na smještaj u tekućoj akademskoj godini.

Inače, ovaj studentski Centar ima kapacitet od 380 mjesta, od kojih 260 pripada studentima starijih godina, a 120 brucošima.

Rezultate natječaja pogledajte OVDJE.

(Bljesak.info)

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.