Ponovno poskupljuje gorivo u FBiH

Gorivo u Federaciji BiH će ponovno poskupiti, potvrdili su iz Federalnog ministarstva trgovine.

Pojasnili su da je tijekom srijede u eOPC aplikaciji ovog Ministarstva evidentirano novih sedam obavijesti o promjeni cijena i marži i iste se odnose na povećanje cijena goriva derivata za 0,05 KM/litri.

Prema obavjestima o promjeni cijena i marži, koje su benzinske crpke dostavile Federalnom ministarstvu trgovine raspon maloprodajnih cijena naftnih derivata 16. lipnja 2020. godine u FBiH cijena premium bezolovnog benzina 95 iznosi od 1,56 do 1,86 KM/litri, a dizela od 1,51 do 1,81 KM/litri, kazali su za Dnevni avaz iz Federalnog ministarstva trgovine.

Dodali su da trenutna prosječna maloprodajna cijena naftnih derivata u FBiH za premium bezolovni benzin 95 iznosi 1,75 KM/litri i za dizel 1,72 KM/litri.

Napominjemo, da sve informacije o cijenama naftnih derivata građani mogu saznati putem mobilne aplikacije Federalnog ministarstva trgovine FMT FBIH oil info, u kojoj su cijene poredane od najnižih do najviših. Za Android uređaje mobilna aplikacija je dostupna na platformi Google Play Store i za Apple mobilne uređaje iPhone i iPad na App Store servisu. Također, aplikacija se može preuzeti i putem linka ili skeniranjem QR koda koji su postavljeni na web stranici Federalnog ministarstva trgovine, istaknuli su.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.